Masa Tenisi Turnuvası sonuçlandı

Masa Tenisi Turnuvası sonuçlandı

27.02.2016 15:50:14

Silivri Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ile Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde devam eden Okul Sporları Şenlikleri Masa Tenisi Turnuvalarıyla devam etti. 23 Şubat 2016 tarihinde final karşılaşmalarının tamamlanmasıyla birlikte şampiyonlar da belli oldu. 2016 Masa Tenisi Turnuva sonuçları şöyle sıralandı:

GENÇ KIZLAR
Masa Tenisi Genç Kızlar kategorisinde İbrahim Yirik Lisesi takımı birinci, Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Özel Mektebim Lisesi üçüncü ve Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

YILDIZ KIZ SIRALAMASI
Yıldız Kızlar kategorisinde ise 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu takımı birinci, Özel Fatih Ortaokulu ikinci ve Alipaşa Fethi Erkoç Ortaokulu üçüncü oldu.
KÜÇÜK KIZLAR
Masa Tenisi Küçük Kızlar kategorisinde Özel Fatih Ortaokulu takımı birinci, Yunus Emre Ortaokulu ikinci ve Selimpaşa Ortaokulu üçüncü oldu.

GENÇ ERKEK SIRALAMASI
Masa Tenisi Genç Erkek kategorisinde dereceye giren okul takımları ise şöyle; Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Selimpaşa Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi ikinci, Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü ve Gümüşyaka Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

YILDIZ ERKEK SIRALAMASI
Yıldız Erkek kategorisindeki sıralama şöyle oluştu; Özel Fatih Ortaokulu birinci, Özel Mektebim Ortaokulu ikinci, Selimpaşa Ortaokulu üçüncü ve Değirmenköy Atatürk Ortaokulu dördüncü oldu.

KÜÇÜK ERKEK SIRALAMASI
Küçük Erkek kategorisinde dereceye giren okul takımları şunlar; Özel Fatih Ortaokulu birinci, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Selimpaşa Ortaokulu üçüncü ve Gazi İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu.
İlçe Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu'nun katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren okul takımlarına kupa, madalya ve katılım belgeleri takdim edildi. Babuşçu, katılanlara teşekkür ederek, derece alan takımları tebrik etti ve başarı diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP