Mart kararları meclisten geçti

Mart kararları meclisten geçti

16.03.2016 15:35:10

Belediye Meclisinin 11 Mart 2016 tarihine rastlayan Cuma günü saat 17.00'da yaptığı Mart ayı meclis toplantısı iktidar ve muhalefet liderlerinin yokluğunda sakin bir şekilde tamamlandı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın yerine Melih Yıldız'ın vekillik ettiği toplantıya AK Parti'den Rıfat Kutlu, Tamer Şişman, Mustafa Türker, CHP'den Cengiz Aksu, Ünal Doğrul ve Doruk Bulut mazeretleri dolayısıyla katılamadı.

TÜMÜ OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ
Görüşülen gündem maddeleri şöyle:
1-Silivri İlçesi, Yeni Mahalle, 83 ada, 309 ve 245 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli plan değişikliğine yapılan itiraz ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.
2-Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi yerleşik alanı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına yapılan itiraz ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.
3-Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.
4-Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin revizesi ile Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.
5-İlçemize hizmetleri bulunan İbrahim Arıkan, Turgut Saygın ve Ali Sayın'ın isimlerinin isimsiz cadde ve sokaklara verilmesi ile ilgili İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi.
6-İlçemiz sınırları içerisindeki isimsiz cadde ve sokakların isimlendirilmesi ile ilgili İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP