Lions öğrencilerine bağış

Lions öğrencilerine bağış

9.02.2021 14:05:12

Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Okulu öğrencilerine bağışta bulundu.

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Okulu, bugün Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmen Sibel Güllü ve Silivri Engelliler Hedef Lideri Emel Gürcaner'i ağırladı.

Okul Müdürü Birol Çetin, Müdür Yardımcısı Hakan Akçaçakır, Silivri Rehberlik Merkezi Özel Eğitim Öğretmeni Dağaşan, eğitim gönüllüsü Resim Sanatçısı İnci Aydar, konuklarıyla özel çocuklar ve aileleri için yapılabilecek sosyal sorumluluk projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ULUSLARARASI LİONS DERNEKLERİ 118-E YÖNETİM ÇEVRESİ FEDERASYONU'NDAN BAĞIŞ

Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Sibel Güllü ve Silivri Engelliler Hedef Lideri Emel Gürcaner, federasyonun Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Okulu öğrencileri için hazırladığı tablet bilgisayar, giyim ve gıda malzemelerini Okul Müdürü Birol Çetin'e teslim ettiler. Çetin, öğrenci ve aileleri adına teşekkür etti.

Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Sibel Güllü, sohbet sırasında Görme Engelliler için kuracakları Atölye, ardından İşitme engelliler için de planladıkları çalışmaları anlattı.

LİONS ESEN İBAK OKULU VELİLERİNE YÖNELİK KURSLAR

Güllü, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Okulu velilerini çok önemsediklerini ve onlara yönelik mesleki eğitim kursları açmak istediklerini paylaştı. Okul bahçesinde kursların uygulanacağı atölyenin kurulması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP