Liderim Anaokulu’ndan Silivri’de bir ilk

Liderim Anaokulu’ndan Silivri’de bir ilk

20.07.2018 11:26:17

Liderim Anaokulu, Yaz Okulu Programına katılan öğrencileriyle Silivri'de henüz uygulanmamış “Kuantum Eğitimi”ne başladı.

Liderim Yaz Okulu tüm hızıyla sürüyor. Liderim Anaokulu, Yaz Programına katılan öğrencilerine Sanat Atölyesi'nde Tiyatro, Sinema & Kukla, Bilim Atölyesi, Montessori Etkinlikleri, English Time, Satranç, Mutfak Atölyesi, Kum & Bahçe oyunları, Akıl Oyunları, Matematik, Modern Dans, Müzik & Ritim, Bincilik, Yoga, Scamper etkinliklerine yeni bir çalışma daha ekledi. Silivri'de henüz yapılmamış, dünyada yeni uygulamaya konulan yeni eğitim yöntemi olan Kuantum (olumlama) Eğitimini Liderim Anaokulu minikleri tecrübe etti.
Liderim Anaokulu eğitimcileri, kuantum düşünce tekniği eğitimiyle çocukları korku ve endişe duygularından uzak, öz değer ve öz güveni yüksek, kendine, topluma ve doğaya saygılı, özgür ve sevgi dolu bir bilinçle büyüyen, hayallerinin peşinden giden bireyler olmaları doğrultusunda yönlendirmek için bu yöntemden de faydalanmaya karar verdi. İlk uygulama, öğrenciler tarafından da büyük ilgiyle karşılandı.
Renginar SALİ

YORUM YAP