Kutlu: Umarım seçmenin verdiği mesajlar doğru değerlendirilir

Kutlu: Umarım seçmenin verdiği mesajlar doğru değerlendirilir

4.04.2024 12:06:57

31 Mart yerel seçim yarışının sürpriz isimlerinden ve Silivri siyasetinin genç olmakla beraber son derece değerli isimlerinden Rıfat Kutlu, kısa bir değerlendirme yayınladı.

Cumhur İttifakı listesinde kontenjan adayı olan geçmiş dönemlerde İBB Meclis Üyeliği ve AK Parti İlçe Başkanlığı yapmış olan Rıfat Kutlu, seçimin sonucunu şöyle yorumladı: “Milletin iradesine ve demokrasiye saygımız sonsuzdur. Bu vesile ile İlçemiz Silivri, İstanbul'umuzda ve Türkiye'mizin diğer il ve ilçelerinde milletin iradesiyle seçilen Belediye Başkanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.
“MİLLETE HİZMET YOLCULUKLARI DAİM OLSUN İNŞALLAH”
Silivri'mize hizmet noktasında sayısız eserler kazandıran, listesinde yer almaktan ve birlikte çalışmaktan onur ve şeref duyduğum Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz ve İBB Adayımız Murat Kurum'a bir kez daha teşekkür ediyorum. Millete hizmet yolculukları daim olsun inşallah.
“UMARIM SEÇMENİN VERDİĞİ MESAJLAR DOĞRU DEĞERLENDİRİLİR”
Bu seçim sonuçlarıyla halkımız Ak Parti'ye üzerinde düşünülmesi gereken ciddi mesajlar vermiştir. Umarım seçmenin verdiği mesajlar doğru değerlendirilir.”
“SİLİVRİ SEVDANA, HİZMET AŞKINA, ÇALIŞMA AZMİNE HAYRANLIKLA ŞAHİTLİK ETTİK”
Kutlu seçim sonucuna yönelik ayrıca da Volkan Yılmaz özelinde şunları yazdı: “Silivri sevdana, hizmet aşkına, çalışma azmine hayranlıkla şahitlik ettik. Alnın ak, başın dik şekilde Silivri'ye 5 yılda sayısız eser kazandırmanın haklı onur ve gururuyla bütün yaptıkların için sonsuz teşekkürler Volkan Yılmaz Başkanım...”
Sevginar Sali

 

YORUM YAP