Küçükçekmece ile Mimaroba birlikte sezon açılışı yaptı

Küçükçekmece ile Mimaroba birlikte sezon açılışı yaptı

27.09.2022 09:50:41

TFF Bölgesel Amatör Lig takımlarından İstanbul Mimaroba Spor ile İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından olan Küçükçekmecespor birlikte Metin Oktay stadında düzenlenen törenle sezon açılışını yaptılar.

Küçükçekmece Metin Oktay stadında düzenlenen açılışa Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, BB Küçükçekmece İlçe Başkanı M.Cem Özel, eski AK Parti Küçükçekmece ilçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, İYİ Parti, CHP, AK Parti ilçe temsilcileri, Belediye Meclisi üyelerinden Gökhan Aygün, Mustafa Işık, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, İASKF yönetim kurulu üyesi Naser Serbest, Küçükçekmecespor Kulübü Başkanı Ahmet Kurşun, İstanbul Mimaroba Spor Kulübü Başkanı Rasim Yüksel, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, "Burada Küçükçekmecespor'umuzun ve İstanbul Mimaroba Spor Kulüplerimizin sezon açılışını yapmak üzere bir araya geldik. Bu sezonun her iki kulübümüz adına güzel ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm Kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Yeni sezon için kurban kesimi ve dua yapılmasının ardından Küçükçekmecespor ve İstanbul Mimarobaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarı atılan gollerle 3-1 İstanbul Mimarobaspor'un üstünlüğü ile tamamlanan maç bu skorla tamamlandı.

HABER / Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP