Koyuncuoğlu: Beykoz maçı geride kaldı

Koyuncuoğlu: Beykoz maçı geride kaldı

4.11.2021 10:05:21

Hafta sonu Beykoz deplasmanından üç puanla dönen Silivrispor'da Futbol Şube Sorumlusu Orçun Koyuncuoğlu; “Galip geleceğimizden şüphem yoktu zorlu bir deplasmandı ve kazanarak dönmek mükemmeldi” dedi.

Grubunda zirve hesapları yapan Silivrispor'da Futbol Şube Sorumlusu Orçun Koyuncuoğlu zorlu deplasman sonrası yaptığı açıklamasında; “Hastalığım nedeni ile takımın yanında olamadığım ilk deplasmanımızdan puanla dönmek futbol adına keyifliydi. Ben oyuncularımızın ve teknik heyetimizin bu maçı alacağından emindim, nitekim de öyle oldu. Şimdi tüm dikkatlerimizi Bakırköy maçına verdik bu maçı da kazanarak en uzak deplasmanımıza daha güçlü gitme niyetindeyiz.

Kendi saha ve seyircimiz önünde lige ilk maçımız olacak. Taraftarımızın önüne çıkacağımız için heyecanlıyız. Kolay maç yok ama taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kolaylıkla geçeceğimize eminim. Pazar günü tüm Silivri ve Silivrispor sevdalılarını İBB Müjdat Gürsu Stadı'na bekliyoruz. Takımımızı destekleyerek zirve yarışında katkı sunmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAP