Engin Akın

Köylü Veteranlar Sosyetiklere Karşı!


Silivri’de seçim kaybettiren Veteran açılımında ne kadar yakın yandaş varsa toplayıp kişisel gelişim organizasyonlarıyla futbola yön vermeye kalkışanlar, varlıklarını devam ettirebilmek için katıldıkları ligte gruplarından çıkamamışlar. Şaşırdım üzüldüm…

Bu kadar yardıma yatırıma yazık. Ne bir oyuncuya ne bir kulübe ne bir derneğe kişisel ya da hiçbir katkıları olmadığı gibi “Bu işleri bizden başkası yapamaz en iyisini biz biliriz” dedikleri futbolda veteran seviyesinde bile sınıfta kaldılar. O kadar üzüldüm ki “bunlardan bir şey olmaz bunlarla açılım maçılım olmaz olsa olsa düğüm kördüğüm olur sorunlar yumağı olur” diye vaktiyle çok uyarmıştım demek içimden gelmiyor. Üzülüyorum çünkü bazıları altyapılarda seçicilik yapıyor.

Sosyetik veteranlar aksini kanıtlamaya çalışsalar da vazgeçmek umutsuzluğa kapılmak yok. Bu münferit bir hadisedir. Silivri’nin futbol camiasına mal edilemez, Silivri’nin futbol potansiyeli bu kadar yeteneksiz bu kadar beceriksiz değildir. Örnek mi istediniz? İşte öteki veteranlar sosyetiklerin taktıkları isimle namı diğer köylüler takımı… Öteleyerek lokallerine gitmeyerek görmezden gelerek yok olacağını sandıkları köylü diyerek burun kıvırdıkları Silivri’nin tek resmi veteranları yatırımsız yardımsız guruptan çıkmış, Silivri’yi Veteran Liginde temsil etmeye devam ediyorlarmış…

Silivri’nin potansiyeli yeterlidir, derken yanılmamışız. Turgay abi, Nedim hoca, Hayri hoca, İlhan hoca kendi çabalarıyla bunun mücadelesini veriyorlar bizde onların bu çabalarını alkışlıyoruz.

Veteran demişken yakında kongreler seçimler sürecine girilecek bu süreçte veteranların çoğu boy gösterecek, ahkâm kesecek. Bugünden aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demek birilerine gıcıklık etmek midir acaba?

Neden gıcıklık olsun ki. Sahilde çarşıda pazarda meşhur veteran geyikleriyle yitirilen gücün ardından hayal kurmaktan keşke demekten iyidir. Yanılmıyorsam hatalıysam VETERAN yaz 9512’ye gönder doğrusu cebine gelsin!!!

YORUM YAP