Kokpit’te Bursluluk Sınavı ve üniversite tanıtımı

Kokpit’te Bursluluk Sınavı ve üniversite tanıtımı

20.02.2018 10:14:02

Özel Kokpit Havacılık Lisesi'nde Bursluluk Sınavı'nın yanı sıra öğrenci ve velilerine Milli Savunma Üniversitesi ve Hava Harp Okulu yetkilileri tarafından bilgilendirme yapıldı.

Özel Kokpit Havacılık Lisesi, 17 Şubat 2018 tarihinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerine yönelik Bursluluk Sınavı'nı gerçekleştirdi. Sınava katılan öğrenci ve velilerine Milli Savunma Üniversitesi ve Hava Harp Okulu yetkilileri tarafından bir de bilgilendirme yapıldı.
Milli Savunma Üniversitesi'ne bağlı Harp Okulları (Kara Harp Okulu, Deniz Harp Okulu ve Hava Harp Okulu), Meslek Yüksek Okulları (Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu, Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Bando Astsubay Yüksek Okulu) ile bu okullara müracaat ve başvuru kriterleri, askeri ve akademik eğitim, eğitim ve öğretim faaliyetleri, yaşam ve spor branşları hakkında bilgi verildi. Yetkililer, Kokpit Havacılık Lisesi öğrenci ve velileriyle kendi eğitim ve kariyerlerine dair tecrübelerini paylaştı ve merak edilen soruları cevaplandırdılar.
Özel Kokpit Havacılık Lisesi yetkilileri, paylaştıkları değerli bilgiler dolayısıyla Milli Savunma Üniversitesi ve Hava Harp Okulu yetkililerine öğrenci ve velileri adına teşekkür etti.
Özel Kokpit Havacılık Lisesi tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Bursluluk Sınavı 18 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Renginar SALİ

YORUM YAP