Koçer: Ambalajı hoş ama içi boş vaatler vermiyoruz

Koçer: Ambalajı hoş ama içi boş vaatler vermiyoruz

18.01.2018 11:12:11

Bir dönem daha yola devam kararı alan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, yaptığı açıklamada; “Göz boyamak için balon projeler üretmiyoruz, biz bizzat hayata geçirdiğimiz, ayakları yere basan, uzun vadeli, popülizmden uzak ve hizmete dönük icraatları dile getiriyoruz. Zaten yapılanları ilk defa yapılacakmış gibi vaat etmeye, ya tutarsa diyerek göle maya çalmaya devam edenlere karşı beklentileri gerçek kılan adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu uğurda elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.” dedi.

“Göreve geldiğimiz ilk günden beri esnaf ve sanatkârlarımızın haklarını korumayı, onlara en iyi hizmeti vermeyi her şeyin üstünde tuttuk” diyen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve yeni dönem adayı Nuray Koçer, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 28 Ocak Pazar günü, Mega Silivria'da, saat 10:00 itibari ile başlayacak olan Olağan Genel Kurul için ekibi ile birlikte hummalı bir çalışma ortaya koyan Koçer, halkla iç içe olmayı sürdürüyor.

SİLİVRİ MERKEZİNİ DOLAŞTILAR
Gece gündüz demeden gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla esnaflarla buluşan Nuray Koçer ve ekibinin son adresi Silivri merkezi oldu. Üyelerinin kendilerine olan güven ve sevgi bağını korumak ve daha da perçinlemek azminde olduklarını söyleyen Koçer, yönetim kurulu aday listesinde yer alan yol arkadaşlarıyla birlikte çarşı esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu, yaptıklarını ve yapacaklarını rapor halinde sunarak Oda'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı'na teşriflerini önemle rica etti. Soğuk kış günlerinde gittikleri her yerde sıcacık bir ilgiyle karşılanan heyet, esnaflara misafirperverlikleri, hoşgörüleri ve güler yüzleri için teşekkür etti, destek beklentilerini paylaştı.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP