Klassiste Yılbaşı Bir Başka

Klassiste Yılbaşı Bir Başka

02.01.2012 11:34:52
KLASSİS Resort Hotel’de geleneksel yılbaşı eğlencesi fasıl ve Aytekin’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla başlarken, oryantal Nuran Sultan’ın kıvrak dansları ile doruğa ulaştı. Eda ve Metin Özülkü çiftinin seslendirdiği parçalar eşliğinde yeni yılı karşılayan konuklar, doyasıya eğlendi.
Canlı fasıl ile başlayan gecede ‘Trakya’nın taçsız kralı’ Aytekin pop, alaturka, Türk Sanat Müziğinin popüler ve sevilen parçalarıyla Klassis’te düzenlenen özel programda 2011’e veda ederek, 2012’yi karşılamaya hazırlanan konuklara doyumsuz bir keyif yaşattı.
Konukların arasına karışarak, seslendirdiği parçalara eşlik etmelerini sağlayan Aytekin, performansıyla izleyenlerinden tam not aldı.  “Alkışlamayan bekârlar evde kalsın. Evli olanlar boşansın inşallah” diyerek, izleyenlerini eğlenceye ortak eden sanatçı ve orkestrası alkışlar eşliğinde programını tamamladı.
Dünyaca ünlü programlarıyla tanınan Nuran Sultan’ın gecedeki sahnesi beğeni kazandı. Kostüm ve danslarıyla konukları mest eden oryantal, özel programa ayrı bir renk kattı.
Gecede yapılan geleneksel yılbaşı çekilişinde, otel misafirleri çeşitli hediyeler kazandı. Otel konaklaması ve bakım fırsatlarının yanı sıra, İstanbul’un İncisi Kız Kulesi’nde yemek ve kahvaltılar çekilişle talihlilerini buldu. Çekilişin en büyük hediyesi pırlanta takı setiydi.

Haberin devamı 02.01.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

YORUM YAP