Kız öğrencilerden renkli dokunuşlar

Kız öğrencilerden renkli dokunuşlar

18.04.2016 09:50:47

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi, dün Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda “Çoğu Kadın” ismi verilen resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Okul Müdürü İbrahim Muslu, öğretmen ve öğrencilerinin hazır bulunduğu sergi açılışına Silivri Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, Silivri Ortaokulu Müdürü Barbaros Doğan, AK Parti geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar ve Arif Aydar, bazı veliler katılanlar arasındaydı.


MUSLU: AÇILIŞ BİZE NASİP OLDU
Okul Müdürü İbrahim Muslu, öğrencilerin mutlu heyecanlarını paylaştığını, böylesine güzel bir sergi açılışının kendisine nasip olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara “Hoş geldiniz” dedi. 16 Nisan (bugün) de açık kalacak olan sergiye tüm sanatseverleri davet ederek hayırlı olmasını diledi.


AYDAR, TEBRİK ETTİ
Resme gönül veren ve yıllardır birçok sergiye imza atan İnci Aydar, da eserleri incelediğini ve çok beğendiğini dile getirdi ve tebrik etti. Öğrencilere öğretmenlerinin kıymetini bilmelerini ve kesinlikle burada bırakmayın devam etmeleri yönünde tavsiyede bulundu.
Konuklar açılış kurdelesini hep birlikte hayırlı olması dilekleri eşliğinde kesti. Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Müzik Öğretmeni Banu Sencel'in yetiştirdiği ve çoğu kız öğrenciden oluşan eser sahipleri tablolarında kadın figürlerine yer verdi.
Yaklaşık üç yıldır bir araya gelen eserlerin yer aldığı “Çoğu Kadın” adlı sergide bulunan bir birinden güzel tablolar konuklar tarafından tek tek incelendi. Genç fırça sahipleri, başarılı derslerinin yanı sıra resim sanatında iddialı olduklarını gösterdi.
Sergi açılışında öğrenciler tarafından enstrüman eşliğinde sunulan canlı müzik de sergiye renk kattı.
Sanatseverler, sergiyi bugün ziyaret edebilir.

Renginar SALİ

YORUM YAP