Kepçeli: Maçı kendimiz verdik...

Kepçeli: Maçı kendimiz verdik...

28.04.2018 09:35:44

Akörenspor Genel Kaptanı Samet Kepçeli 2-2 sonuçlanan Doğa Hospital Yeşilkent maçının ardından yaptığı açıklamada çok güzel bir mücadele olduğunu önde oldukları maçta galibiyeti kendi elleriyle verdiklerini söyledi.

Doğa Hospital maçı ardından bir açıklamada bulunan Akörenspor Genel Kaptanı Samet Kepçeli “Çok güzel mücadele oldu. Maçı biz kendi elimizle verdik. Son dakikada bir anlaşmazlıktan dolayı golü kalemizde gördük. İlk golde de yine aynı şekilde adam paylaşımındaki anlaşmazlıktan dolayı maçı hediye ettik. Karşı takımın hocası da maçtan sonra bana geldiğinde ‘Başkan tebrik ederim. Alacağınız maçı hediye ettiniz' diye konuştu. Takdiri ilahi. Yapacak bir şey yok” diye konuştu.

JUBİLESİNİ YAPIYOR
Öte yandan zaman zaman takımda forma da giyen Kepçeli'nin bu sezon takımın ligden çıksa da çıkmasa da jübilesini yapacağı belirtildi. Uzun yıllardan beri aralıksız olarak Akören forması giyen Kepçeli'nin aktif futbol yaşantısına sezon sonunda nokta koyacağı, kalan maçlarda da zaman zaman forma giyerek takımına hem saha içinde hem de saha dışında yardımcı olmaya devam edeceği kaydedildi.
Engin AKIN

YORUM YAP