Kepçeli, “Ayakta zor duruyoruz”

Kepçeli, “Ayakta zor duruyoruz”

8.08.2020 10:23:16

Akörenspor Genel Kaptanı Samet Kepçeli kulüp olarak zor ayakta durduklarını, zamanlarının büyük bölümünün sponsor aramakla geçtiğini söyledi.

 

Kulüp Genel Kaptanı Samet Kepçeli  “Akörenspor olarak zor ayakta kalıyoruz. Vaktimiz sponsor aramakla geçiyor. Sağ olsun yine köyümüzdeki insanlarımız ve değerli sponsorlarımız hiçbir zaman da isteğimizi geri çevirmediler. Her zaman yanımızda oldular. En büyük sponsorumuz da Bozyayla Holding. En büyük destekçimiz, sponsorumuz. O olmaza işimiz sakat” diye konuştu.

 

“ALTYAPIDA BİRLİKTE HAREKET ETMEMİZ LAZIM”

Silivri kulüplerinin en büyük sorunlarından birinin de altyapılar olduğunu ifade eden Kepçeli “Altyapılara baktığınız zaman sadece biz değil Silivri'nin bütün kulüplerinde hep aynı sıkıntı. Bununla ilgili bir düşüncemiz vardı. Ama pandemiden dolayı her şeyde olduğu gibi kaldı. Ama altyapının teşvik edilmesi, hayata geçirilmesi lazım. Kulüpler olarak altyapı konusunda birleşik birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

 

BİR TEŞEKKÜR DE VOLKAN YILMAZ'A

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a da desteklerinden dolayı teşekkür eden Kepçeli, belediyeden aldıkları maddi ve manevi yardımların da ligin belli bir bölümünde kendilerini ayakta tuttuğunu sözlerine ekledi.

 

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP