“Kendini Geliştir, Geleceğini Değiştir” eğitimleri verildi

“Kendini Geliştir, Geleceğini Değiştir” eğitimleri verildi

21.06.2018 12:25:34

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kendini Geliştir, Geleceği Değiştir" Projesi kapsamında eğitimleri veren ekibin içinde ilçemiz öğretmenleri İlker Bayrak ve Gülden Bayrak da yer aldı.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kendini Geliştir, Geleceği Değiştir" Projesi Kapsamında Artırılmış Gerçeklik, Materyal Geliştirme, Yapılandırmacı Eğitim ve Senaryolar, 21. Yüzyıl Becerileri, Örnek Projeler, Dijital Oyunlar, WEB 2.0 Araçları, Ebru Atölyesi, Proje Yazma ve Geliştirme Eğitimi başlıklarında eğitim vermek üzere; 19-20-21 Haziran 2018 Tarihlerinde Üsküdar Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Üsküdarlı öğretmenleriyle buluştu.

İLÇEMİZ ÖĞRETMENLERİ İLKER VE GÜLDER BAYRAK EĞİTİM VEREN EKİPTEYDİ
Atölye çalışmaları, eğitimler, Ebru atölyesi ve Proje Yazma Eğitimi Konferansları'na iyi bir katılım sağlandı. Eğitimler, Derya Çakır ve Sakine Rüzgar ile ilçemiz öğretmenleri İlker Bayrak ve Gülden Bayrak tarafından verildi.

BAYRAK, KATILAN ÖĞRETMENLERE VE ÜSKÜDAR MEM'E TEŞEKKÜR ETTİ
Bayrak, yapılan çalışma hakkında, “Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Kendini Geliştir Geleceği Değiştir" projesi çerçevesinde Üsküdarlı meslektaşlarımızla, " Artırılmış Gerçeklik, Dijital Oyunlar ve 21. Yüzyıl Becerileri" konularında uygulamalar gerçekleştirdik. Eğitimimize katılan değerli öğretmenlerimize ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederim.” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP