Kaynarcaspor şampiyon oldu

Kaynarcaspor şampiyon oldu

24.01.2022 10:24:13

İstanbul U16 Ligi 45. Grupta şampiyonun belirleneceği mücadelede Kaynarcaspor iki puan önünde liderlik koltuğunda oturan İnkilapspor'u misafir etti.

Ev sahibi Kaynarcaspor'a şampiyonluk için mutlak galibiyet gerekirken, konuk ekip İnkilapspor'a beraberlik yetiyordu. Kaynarca Stadında oynanan ve grupta şampiyonun belirleneceği mücadeleyi Bölgesel Hakem Oğuzhan Demir yönetirken, Caner Kızıldaş ve Cüneyt Akyol yardımcı hakem olarak görev yaptılar. Çekişmeli oynanan üst düzey mücadeleye saha ve seyirci avantajı ile başlayan Kaynarcaspor, ilk yarıyı 13.dakikada Emircan Bulut'un golü ile 1-0 önde tamamladı. Konuk ekip 37.dakikada Göktuğ Keskin'in kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi kaldı. İkinci yarıda rakibinin üzerine etkili giden Pendik temsilcisi 59.dakikada Hakkı Burak Akın'ın golü ile skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra İnkilapspor Erkan Car'ın kırmızı kart görmesi ile sahada 9 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Kalan sürede skor avantajını koruyan Hasan Tosun'un talebeleri son düdüğün çalması ile şampiyonluğunu ilan ederek sahayı bayram yerine çevirdiler.

ŞAMPİYONLUK REKORLARLA TAÇLANDI

Teknik Sorumlu Hasan Tosun yönetiminde 14 maça çıkan Kaynarcaspor, 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 35 puan toplayarak ligi şampiyon olarak tamamladı. Grubu 34 puanla tamamlayan İnkilapspor 2. olurken, 27 puan toplayan Bulvarspor sezonu 3. sırada tamamladı. Mavi Beyazlılar rakip fileleri 59 defa havalandırarak grubun en çok gol atan takımı olurken, kalesinde gördüğü 10 golle de en az gol yiyen ekip olma başarısı gösterdiler.

EMİRCAN BULUT GOL KRALI OLDU

Kaynarcaspor'un yetenekli oyuncularından ve gol yollarının etkili ismi Emircan Bulut attığı 19 golle grubun gol kralı oldu.

Futbolamator.com

YORUM YAP