“Akademik ve Sosyokültürel anlamda dolu bir dönem”

“Akademik ve Sosyokültürel anlamda dolu bir dönem”

24.01.2022 09:43:35

Karne töreninde konuşma yapan Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Müdürü Mustafa Elibol, “Akademik ve Sosyokültürel anlamda dolu bir dönemi geride bıraktık.” diyerek başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 1.dönem karne törenini gerçekleştirdi. Tören, Okul Müdürümüz Mustafa Elibol'un açılış konuşmasıyla başladı.

ELİBOL, ÖĞRENCİLERİNİ KUTLADI, ÖĞRETMEN VE VELİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Elibol, öğrenci ve öğretmenlerine şu sözlerle seslendi: “Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu ailesi olarak bu dönemde akademik ve sosyokültürel anlamda dolu bir dönemi geride bıraktık. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de öğrencilerimiz gerek akademik gerek sosyokültürel anlamda başarılar göstererek okulumuzu ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etti. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı hepinizi içtenlikle kutluyorum. Öğrencilerimizin tatil süresince bol bol dinlenmelerini ve kitap okumayı da aksatmamalarını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”

Okulda dönem boyunca dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Ayrıca dönem boyunca en çok kitap okuyan ''Kitap Kaşiflerini'' ve ''Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğine'' katılan öğrencilere belgeleri verildi.

YORUM YAP