Kaynarca: Gençlere AK Parti kadar, itimat eden başkası yoktur

Kaynarca: Gençlere AK Parti kadar, itimat eden başkası yoktur

1.02.2019 10:25:24

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri gençleriyle sohbet etti, tecrübelerini aktardı ve “Enerji depoladık. Gençlerimizin enerjisi muhteşem” dedi.

AK Parti Silivri İlçe Gençlik, Şafak Karabina başkanlığında, mahalle başkanlarının da iştirak ettiği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısına AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da katıldı.

KAYNARCA: AK PARTİ'Yİ GELECEĞE TAŞIYACAK OLANLAR GENÇLERDİR
“Şafak Başkanı ve kıymetli gençlerimizi emekleri ve özverili çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum” diyen Kaynarca, gençlerle buluşmasına dair şu paylaşımda bulundu: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, "Gençlere daha iyi bir Türkiye bırakabilmek için vesayete meydan okuduk. Gençlerimizden aldığımız enerji ile, güç ile insanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek reform üzerine reform yaptık. Gençlere inandığımız için “Dünya 5'ten büyüktür” diyerek küresel adaletsizliklere başkaldırdık. Gençlerden aldığımız ilham ile 2023 hedeflerini ilan ettik. Gençlerimize güvendiğimiz için 2053, 2071 hedeflerini emanet ettik. 16 Nisan halk oylaması ile gençlerin seçilme yaşını, seçme ile eşitledik. ‘Zor olan seçilmek değil, seçmektir' dedik. Öyleyse seçme ve seçilme yaşı 18 olmalı dedik. Gençlere inandığımız için 18'e indirdik. Size inanan, sizinle yürüyen AK Parti. Türkiye'de gençlere bizim kadar güvenen, itimat eden bir başka parti daha yoktur. AK Parti'yi geleceğe taşıyacak olanlar gençlerdir."

Haber Merkezi

YORUM YAP