Kasarcı, Sakin olmamız şart

Kasarcı, Sakin olmamız şart

3.10.2023 11:53:40

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı hafta sonu alınan Ağrıspor galibiyetinin ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Biraz daha sakin olmamız lazım takım oturuyor ve kendine geliyor heyecanımızı ligdeki son maça kadar yaşamalıyız” dedi.

Ligde üzerinde büyük bir baskı hisseden Silivrispor'da kupa maçı ve ardından oynanan lig maçının da kazanılması ile eski heyecan geri geldi. Maçın ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı; “Biraz daha sakin olmamız lazım takım oturuyor ve kendine geliyor heyecanımızı ligdeki son maça kadar yaşamalıyız. Şimdiden ne şampiyonluk ne de Play-Off hesabı yapmamız doğru olmaz. Ayaklarımızın yere sağlam basması şart ve erken havaya girmek futbolda son derece yanlıştır. Sağlam ve emin adımlarla yolumuza devam etmeliyiz.

YOLUMUZ AÇIK OLSUN
Ağrı maçı bizim çok önemliydi kendi saha ve seyircimiz önünde var olma maçımızdı ve bu maçı kolaya çevirmesini bildik. Maçı kazandık ve özgüvenimiz yerine geldi. Şimdi etap etap ilerleyerek finali görmek istiyoruz. Bu maçta bizleri destekleyen taraftarlarımıza, oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ederim iyi mücadele ettik ve hakkımız olan 3 puanı hanemize yazdırdık. Yolumuz açık olsun” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP