Karaoke birincileri ödüllendirildi

Karaoke birincileri ödüllendirildi

28.12.2015 10:31:19

Müzik Öğretmeni Volkan Yaran'ın öncülüğünde Çağrıbey Ortaokulu Müzik Atölyesi tarafından düzenlenen Karaoke Ses Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. 24-25 Aralık 2015 tarihlerinde 5, 6, 7, ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışma coşkulu ve eğlenceli geçti. 24 Aralık Perşembe günü finalistleri ve eserleri şöyleydi; Zeynep Koçoğlu “İsyan”-Halil Sezai, Muhittin Efe Çoraklı “Holocaust”-Ceza, Bensu Denizhan “Rollıng In The Deep”-Adele, Miray Havin Sunger “Cesaretin Varsa Aşka”-Gülay, Miray Özyol “Pembe Mezarlık”-Model, Ayşegül Gökal “Bir Bahar Akşamı”-Yalın, Sudenaz Yürekli “Titanium”-Sıa ve Minel Süngür “Değmesin Ellerimiz”-Model.
25 Aralık Cuma gün sahne alan finalistler ise şöyleydi; “Utku Altınçapa “Uzun İnce Bir Yoldayım”-Aşık Veysel, Simge Yüksel “Yalnızlık Senfonisi”-Sezen Aksu, Ceren Çakmak “Huysuz ve Tatlı Kadın”-Zeki Müren, Yelda Yurttaş “I set Fire To The Rain”-Koray Avcı ve Merve Sarılı “Sil Baştan”-Şebnem Ferah.
Yapılan değerlendirme sonucunda 5-6. Ve 7-8. Sınıf katılımcıları arasında en iyi yorumcular belirlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende tüm finalistlere başarı belgeleri Okul Müdürü Nilüfer Demirkaya ve Müdür Yardımcısı Mehtap Ballı tarafından verilirken, Okul Aile Birliği adına hediyeler ise Başkan Derya Küçük tarafından tebrik eşliğinde takdim edildi.
Karaoke Ses Yarışması birincileri şöyle açıklandı; 5-6. sınıflardan Bensu Denizhan birinci, Sudenaz Yürekli ikinci ve Muhittin Efe Çoraklı üçüncü, 7-8. Sınıflardan ise Ceren Çakmak birinci, Yelda Yurttaş ikinci ve İpek İrem Yonat üçüncü. Ödül töreni sonunda birinciler şarkılarını alkışlar eşliğinde tüm okul önünde bir kez daha seslendirdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP