KARALİ OTOMOTİV; araç kiralama konusunda Silivri’nin en iddialılarından

KARALİ OTOMOTİV; araç kiralama konusunda Silivri’nin en iddialılarından

6.04.2018 12:57:18

Silivri firmaları arasında  istikrarlı, dürüst ve güvenilir çalışma politikasıyla güçlü konumda olan Karali Rent A Car, siz değerli müşterilerine bir telefon/tık kadar yakın. İlçemizin tanınmış işadamlarından Cüneyt Karali'nin sahip olduğu Karali Rent A Car; kurumsal ve bireysel lüks yurtiçi ve yurtdışı araç kiralama, havaalanı transfer, şoförlü VIP araç kiralama hizmetleri vermekte...

2007 yılında faaliyet göstermeye başlayan Karali Rent A Car, kurulduğu günden bu yana verdiği hizmetlerin her aşamasında kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde önemli bir yer edindi. Lüks ulaşım firması olmanın verdiği gururu; profesyonel, yenilikçi ve organize bir ekiple pekiştiren Karali Rent A Car; ağırlıklı olarak uzun dönem kurumsal araç kiralama, şoförlü VIP araç kiralama, noktadan noktaya transfer hizmeti veren bir firma olma niteliğini taşımakta olup, ayrıcalıkları ile kendisine vizyon oluşturmayı başarmıştır. Hizmet ağını zaman içerisinde genişleterek İstanbul'un Büyükçekmece, Beylikdüzü ilçeleri dâhil Edirne, Çanakkale ve gerektiğinde Türkiye'nin diğer şehirlerine de hizmet vermekte olan Karali Rent A Car; filosunu lüks segment araçlardan seçerek oluşturuyor. Müşterilerine fiyat ve kalite dengesi açısından benzersiz bir deneyim sunan Karali Rent A Car; geniş araç yelpazesi ve son model araçları ile portföyünü sürekli genişletmekte…

KARALİ: ARAÇ FİLOSUNU HER YIL BÜYÜTTÜM
Cüneyt Karali, 11 yılı aşkın süredir Silivri'de verdiği hizmetler ile sektörün temel taşları arasında yer edinen Karali Rent A Car'ın kuruluş ve gelişim süreci ile kiralama ve ayrıcalıklı hizmetlerine şöyle ışık tuttu: “Karali Otomotiv'i 2007 yılında kurdum. Kendim, Fethiye Turizm Otelcilik bölümü mezunuyum. Esasında mesleğe olan yetkinliğim Muğla ilinin turizmde lokomotifi olan Fethiye ilçesinde yıllarca edindiğim tecrübeden geliyor. Fethiye'de yat cruıse işiyle uğraştım. Geniş yat filosuna sahip bir şirkette uzun bir dönem müdürlük yaptım. Sonrasında ise 3 yıl boyunca Atatürk Havalimanı'nda Amerikalılara ve Kanadalılara özel VIP hizmet verdim. Ülkemizin turist çeken şehirlerine eğlence ve kültür turları düzenledik. 2007 yılında kendi rent a car firmamı kurdum. 2 araçla başladım. Her geçen yıl araç filomu güçlendirdim. Araç filomun tamamını 2 yılda bir yeniliyorum ve daima full paket araçlarla müşterilerime hizmet sunuyorum. Bugün itibariyle 41 tane yeni nesil araç seçeneği ile filomu daha da genişletmiş bulunmaktayım. Ve bu araçların hepsi Audi, Mercedes, Range Rover, BMW gibi lüks sınıftadır.

“TÜM ARAÇLARI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KİRALIYORUZ”
Kurumsal firmalara aylık/yıllık araç kiralaması yapıyoruz. Günlük araç kiralama hizmeti maalesef birçok problem yaşattı. Üç aracım kullanılamaz hale geldi, bir tanesi çalındı. O sebeple şu anda kurumsal ihtiyaçlara yönelik çözümler sunuyoruz. Etik iş süreci eşdeğer şekilde önem ve hassasiyet gösterdiğim konudur. Araçları yaz/kış lastiği değiştirilmiş olarak, Rent A Car Kaskolu kiraya sunuyorum.
Tüm ruhsat, sigorta ve vergi işlemlerini takip ediyorum. Hasar, bakım süreçlerini yetkili servislerde orijinal parçalar kullanarak yönetiyoruz. Aracın kaza yapması veya arızalanması gibi durumlarda ikame otomobil hizmeti sunarak müşterilerimizin işlerine kaldığı yerden devam etmesini sağlıyoruz. Resmi ve faturalı çalışmak kiralama sürecinde hem kurum olarak bizim, hem de müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor.”

“VIP ŞOFÖRLÜ/ŞOFÖRSÜZ LÜKS ARAÇLARIMIZ, YOĞUN İŞ, GEZİ VE TÜM PROGRAMLARINIZDA SİZLERLE”
Konuşmasına şoförlü vip araç kiralama veya şoförsüz vip minibüs kiralama hizmeti de sunduklarını ekleyerek devam eden Karali, “Filomuz bünyesinde yer alan VIP tarzda minibüs veya üst grup araçlar ile alanında profesyonel şoför kadromuzla birlikte seyahatler artık hep çok kolay, keyifli ve kazançlı. Volkswagen Caravella, Mercedes - Benz Vito, Mercedes - Benz Viano vb. VIP ve özel dizayn edilmiş, sıralı koltuk araçları bir tek biz veriyoruz. Özellikle geniş ailelerin tercih ettiği seyahat etmeye uygun bu araçlarda, yolculuklar daha konforlu hale dönüşüyor. Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya'ya vizesi olan misafirlerimizin şoförlü/şoförsüz transferlerini gerçekleştiriyoruz. Şoförlerimiz yabancı dile hâkimdir. Zaten kendim de çok iyi derecede İngilizce bildiğim için, müşterilerimize profesyonel bir yaklaşımla yardımcı oluyoruz. Ayrıca yurtdışına çıkma vekâletiyle araç da verebiliyoruz.” dedi.

İletişim Bilgileri;
Bu ayrıcalıklardan yararlanmak, gezisini araç kiralayarak geçirmek veya kiralama koşulları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Karali Rent A Car'a; www.karaliotomotiv.com resmi web sitesinden veya 0850 205 35 30 – 0532 297 36 53 numaralarından ya da Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi, No:32/B adresinde konumlanan firma hizmet merkezinden ulaşabilir.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Ayna
Sonraki » Başbuğu ruhu için lokma ikramı

YORUM YAP