Karacan: Baraj yok, Büyük Birlik var

Karacan: Baraj yok, Büyük Birlik var

26.04.2023 10:28:08

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde partisine destek istemek üzere Silivri'ye gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Karacan, barajın kaldırılmasıyla birlikte seçmenlerinin ilk kez oylarının karşılığını alacağını hatırlattı ve “Bu sefer baraj yok, Büyük Birlik var” dedi.manşete

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Karacan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde partisine destek istemek üzere geçtiğimiz gün Silivri'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.esnaf odası (1)
Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Bayram Karacan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan ve esnafları, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odasını ziyaret etti. Kendisine Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, BBP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı ve Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Abdullah Azder ve partililer eşlik etti.rizeliler derneği (1)
KARACAN: SİLİVRİ, GÖZDE OLAN İLÇELERDEN BİRİ
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Karacan, yaptığı açıklamada şu ifadelerine yer verdi: “Silivri, İstanbul'umuzun güzide bir ilçesi. Özellikle sakinliği ve nezih haliyle, son yıllarda gözde olan ilçelerden biri.
“SEÇMENİMİZ OYUNUN KARŞILIĞINI ALACAK”
Büyük Birlik Partisi, 30 yıldır ilk kez barajsız bir seçime girecek. Dolayısıyla daha önce vatandaşlarımızın oy verirken tereddüt ettiği, “Baraj var, size oy versek bile oyumuz boşa gider” tarzı ortada yok. Büyük Birlik Partisi, bu seçimde seçmenimiz oyunun karşılığını alacak.
“PARTİMİZ 30 YILLIK SİYASİ HAYATINI DEVLET HAZİNESİNDEN BİR KURUŞ PARA ALMADAN SÜRDÜRDÜ”
Büyük Birlik Partisi, 30 yıllık siyasi hayatı boyunca devlet hazinesinden bir kuruş para almadan siyaset yürüyüşünü almadan devam ettiriyor. Diğer siyasi partilerin teşkilatları ve adayları, devlet hazinesinden, hatta diğer kaynaklarla siyaset yapıyor. Bizim arkadaşlarımız siyaseti tamamen kendi bütçeleriyle yürütüyor. Dolayısıyla bu, vatandaş nezdinde de çok kıymetli olmalı. Bizim nezdimizde çok kıymetli. Vatandaşımız, bizim bu duruşumuzu ve mücadelemizi takdir etmesini bekliyoruz. Bu sefer baraj yok, büyük birlik var.”muhtarlar derneği (1)
AZDER: BİZE VERECEĞİNİZ HİÇ BİR OY BOŞA GİTMEYECEKTİR
Silivrili seçmenlere seslenen partinin İstanbul 3. Bölge 4. Sıra milletvekili adayı Sinan Abdullah Azder, “Cumhur İttifakı çatısı altında 14 Mayıs seçimlerinde kendi ad ve amblemi ile seçimlere girecektir. Baraj sorunumuz yoktur. Başkanlık/Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, meclis/milletvekili seçiminde 30 yıllık maziye ve tecrübeye sahip Büyük Birlik Partisi'ne oy istiyoruz. Alacağımız her oy; hem partimize, hem de Cumhur İttifakı'mıza gidecektir. Bize vereceğiniz hiç bir oy bu açıdan boşa gitmeyecektir.rizeliler derneği (4)
Bu yüzden; müstakilen seçimlere girecek olan Büyük Birlik Partisi, hem Cumhur İttifakı tabanının seçmeninin, hem de diğer ittifak ve parti seçmenlerimizin, bilhassa alternatif arayan ve kararsız seçmenlerimizin değerli oyuna taliptir” dedi.

 

Sevginar SALİ

YORUM YAP