Kalko ve Yalçın ile işlem tamam 9-7

Kalko ve Yalçın ile işlem tamam 9-7

14.03.2018 13:45:38

Her hafta düzenli bir şekilde halı sahada buluşan ve sahneledikleri oyun ile izleyenlerin beğenisini kazanan Erhan Yıldız'ın organize ettiği Efsaneler müsabakasına bu hafta Ümit Kalko ve Zafer Yalçın damgasını vurdu.

Salı akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi ve stres atma aracı olan futbol ve bunu da en iyi şekilde hayata geçiren isimlerin buluştuğu müsabaka yine seyir zevki yaşattı. Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Şahin Spor Tesislerinde düzenlenen halı saha müsabakasına Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor'u 2. Lige taşıyan efsane Başkanı Ümit Kalko, AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, 2. Lig Şampiyon kadrosunda bulunan Silivrispor Kulübü eski Futbol Şube Sorumlularından Mutlu Memiş ve Aşkın Koç, Doğu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Umuç, Taş Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor'u 2. Lige çıkaran Yönetimin Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras, Silivrispor Efsanevi Takım Kaptanlarından Özgür Kurt, Silivrispor'un şampiyonluğunda büyük payı olan teknik patron Sertan Güriz, Aytaç Oto Müzik Sahibi Aytaç Tuna, Alibeyspor Kulübü Kaleci Hocası Cemil Memiş, Karaca Kebap ve Döner Salonlarının sahibi Serdar Karaca, Silivri Birlik camiasından Erhan Yıldız ve Özel sektörden Barış Kamaşmaz ve Silivri Müteahhitler Dernek Başkanı İnşaat Mühendisi Sedat Karakaş katılım sağladı.

TATLILAR KARAKAŞ'TAN

Şahin Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakanın ardından tüm kadroya tatlılar SİMÜDER Başkanı Sedat Karakaş'tan geldi. Son derece zorlu geçen maçın ardından düşen şekerler de bu şekilde yerine gelmiş oldu.

AYTAÇ TUNA KENDİNE GELMİŞ

İlk hafta maçında talihsiz bir şekilde sakatlık geçirerek maçı yarım bırakan Aytaç Oto Müzik sahibi Aytaç Tuna, Özgür Kurt'un yoğun tedavi programıyla bir hafta aradan sonra tekrar sahalara dönüş yaptı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Özgür Kurt'un maç yorumu ise ilginçti; “Keşke yoğun tedavi uygulamasaydık” dediği Aytaç Tuna için “Tedavi tamam ama bizim Aytaç sahaya gelmeyi unutmuş” demeyi de ihmal etmedi.

KALEDE DEVLEŞEN KARAKAŞ

Maça defansta başlayan Sedat Karakaş ilk 10 dakika içinde dizinden sakatlanınca Mutlu Memiş'in yerine kaleye geçmesi ile maçın kaderi adeta değişti. Özgür Kurt'un uzaktan sert vuruşları ve ceza alanı içinde de Serdar Karaca'nın ince vuruşlarını yerinde kurtaran Sedat Karakaş maçın kahramanlarından oldu.

YENİ TRANSFER SERDAR KARACA DA MAYA TUTUYOR

Geçtiğimiz hafta kadroya dahil edilen Karaca Kebap ve Döner Restoranlarının sahibi Serdar Karaca her ne kadar kondisyonu eksik olsa da oyunu ve ince vuruşlarıyla attığı goller alkış aldı.

KALKO'DAN KLAS GOLLER

Geçtiğimiz hafta iş yoğunluğundan dolayı Ümit Kalko'nun gelemediği maçı kaybeden Efsaneler'de bu hafta keyif yaşandı. Müsabaka boyunca attığı 6 golle maçın kazanılmasında büyük pay sahibi olan Ümit Kalko her geçen gün daha iyi performans sergiliyor.

 

YORUM YAP