
Kadın esnafa yönelik destek kampanyası başlatan KAGİD yönetimi, Silivri Esnafa ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i ziyaret ederek işbirliğine yönelik değerlendirmelerde bulundular.
Silivri Kadın Girişimciler Derneği yönetim kurulu üyeleri Belma Bulut Keleş, Gizem Özkanlı Çelikkol, Aysun Karasu Akçay Öznur Kırkıcı Başkanlığında, başlatmış oldukları “Kadın esnafla dayanışmaya ben de varım” kampanyası üzerine Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile bir araya geldiler.
Koçer'i Oda'da ziyaret eden Kadın Girişimciler, kadın esnaf üyelerine yönelik hassasiyet ve çalışmalarını paylaşırken, bilgi aldılar.
Koçer ve Kırkıcı'nın karşılıklı yeni dönem tebrikleşmesinin ardından, Oda ve Dernek arasında işbirliği olasılıkları değerlendirildi.