İYİ Vekillerden, MHP’ye dönüş sinyalleri

İYİ Vekillerden,  MHP’ye dönüş sinyalleri

10.07.2018 09:48:51

Silivri Medicalpark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İYİ Parti kurucularından ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Hayati Arkaz, TBMM'ndeki ilk gününde büyük yankı uyandıran bir harekete imza attı. 27. dönem parlamentosunda ant içme TBMM Genel Kurulunda Arkaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptü. Arkaz'ın bu hareketi yerel siyasi kulisler kadar ulusal medyada da geniş yer buldu.
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Arkaz'ın hareketine atıfta bulunarak “İP'çiler el öpme sırasına girdi İYİ mi?” derken, partililer sosyal medya hesaplarından yaygın olarak “Daha meclisin 1. gününde İyi Parti Milletvekillerinden 2 tanesi Genel Kurulda basının önünde, 6 tanesi de makamına gelerek elini öptü! D E V L E T B E Y diyeceksiniz!” ifadelerini MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin resmiyle paylaştılar.
Arkaz'ın bu hareketi Silivri'de 24 Haziran genel seçim sonuçlarının ardından “İYİ Partili milletvekilleri liderleri Meral Akşener'e değil kendine çalışmış” diyen DP İlçe Başkanı Halide Avlu'nun sözlerini hatırlattı...

YORUM YAP