İYİ Partililer’in Ankara çıkarması

İYİ Partililer’in Ankara çıkarması

6.02.2019 10:54:22

İYİ Parti İlçe Başkanı Av.Ozan Ersaraç, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarından oluşan bir grupla Salı günü Ankara'da TBMM'de İYİ Parti'nin iki haftalık aradan sonra gerçekleştirilen grup toplantısına katıldılar.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, ilçe yöneticileri ile meclis üyesi aday adaylarının da izlediği Grup Toplantısında İYİ Parti Lideri Merak Akşener önemli mesajlar verdi.

AKŞENER: MİLLET İÇİN FAYDALI BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ, SEVMEYİ DENEYİN
İşte İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in grup toplantısında yaptığı konuşmadan satır başlıkları:
“Değerli milletvekilleri sevgili gençler, değerli basın mensupları her birinizi sevgiyle selamlıyorum. İki haftalık aranın ardından Gazi Meclis'te yeniden beraberiz. Toyumuzu şereflendirdiniz, hoş geldiniz. Ne mutlu mavi göğün altında hür yaşayanlara. Birbirimizi sevmedikçe iman etmezsiniz diyor efendimiz. İnşallah demokrasinin gereğini yerine getireceğiz. Biz 82 milyon bir aile olarak birbirimizi kırmadan gerçekleştireceğiz.
Bugün koltuğu meşgul edenlere tavsiyemdir. Millet için faydalı bir şey yapmak istiyorsanız, sevmeyi deneyin, birleştirmeyi, kırmak yerine onarmayı deneyin. Suçlamak yerine gönül almayı deneyin.
Kanunsuz işler yapmayı düşünen varsa buyursun gelsin. Gelsin de görelim. Hukuktan adaletten haberleri yok, onun için suçun şahsiliğini bilmiyorlar. Suçlu babadan dolayı evlat suçlanamaz. İYİ Parti'ye düşmanlık edebilmek için dinimizi ortaya attılar. Bizim kimseyle düşmanlığımız yok. Siyaseti ayağa düşürmeyin.

“TÜRKİYE 5 MÜTEAHHİTTEN İBARET DEĞİLDİR, MİLLETİN KESESİNDEN BESLEDİĞİNİZ YETER ARTIK”
Hayat pahalılığı için esnafı, pazarcıyı suçladılar. Akşam iki saat televizyon izlesen iki de lamba açık kalsa 150 lira fatura geliyor. Türkiye 5 müteahhitten ibaret değildir. Milletin kesesinden beslediğiniz yeter artık.
Enflasyonun düşmeyişinden, faizlerden, yatırımcı olmayışından şikayetçi. 24 Haziran'dan bu yana durumunuz iyiye mi gitti, kötüye mi? Sevgili gençler cesaret edip evlenebiliyor musunuz? Bu soruların cevapları 31 Mart'ta seçimi belirleyecek. Bunlar asıl zam yağmuruna 31 Mart'tan sonra başlayacak.
Bu yerel seçimlerde kimsenin koltuğu gitmiyor. 4 yıl boyunca koltuğunda oturacak. Bu kulağı çekerseniz, ne kibir kalır ne gurur. 31 Mart'ta verilecek karar sizin için önemlidir.
Emeklilikte yaşa takılanların hakkını söke söke alacağız.
Markette meyve sebzeye yüzde 8 KDV konuluyor. Bunu kaldırın.
Son 5 yılda çiftçinin hakkı olan 80 milyar lirayı ödemediler.
Geçenlerde AK Parti'yle HDP'nin Grup Başkanvekilleri kapalı kapılar ardında yeniden konuştu.
Derdimiz Türk milletinin çıkarını korumak, bunun için karşılık beklemiyoruz. Kimin ne yaptığını Allah görüyor, bu bize yeter.

ADAYLARI AÇIKLADI

Kayseri adayımız milletvekili
Dursun Ataş
Orkun Şıktaşlı Manisa Büyükşehir
adayımız Mehmet Ejder Demir
Gaziantep Büyükşehir adayımız
Mardin Belediye Başkan adayı
Tuna Işıkhan
Hayati Tekin Samsun Büyükşehir
Belediye Başkan adayımız
Metin Özışık Yozgat Belediye Başkan adayımız Aynur Sezer
Kütahya Belediye Başkan adayımız
Abdülkadir Kırmızı
Adıyaman Belediye Başkan adayımız
Erkan Çelikoğlu Muş Belediye Başkan adayımız, Allah bütün adaylarımızın yolunu açık etsin.
Cumhurbaşkanı Suriye ile alt düzeyde görüşülmeye başlandığını belirtti. Suriyelilere vatandaşlık vermeyi aklınızdan bile geçirmeyin.
Türkiye'yi öyle bir hale getirdiler ki menemen zengin yemeği oldu.
Sakarya'daki tank- palet fabrikasının Katarlılara satılmasını tehlikeli görüyoruz. Buradan bütün adaylarımıza, gençlerimize sesleniyorum, inandıklarınız uğruna her şeyi göze alın ama nefsiniz ön plana gelince şöyle bir durun.

“TÜRK MİLLETİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLDİ, ŞİMDİ DE POŞET GEÇİRİLİYOR”
Poşetten gelecek paraya muhtaç hale gelmişiz. Bakın ben size AK Parti'nin iktidarını özetliyeyim. Bunlar geldiğinde Türk milletinin başına çuval geçirildi, şimdi de poşet geçiriliyor.
Mahalle aralarında fısıltı yayıyorlar, AK Parti kaybederse başörtülü vatandaşlarımız sokaklarda dolaşamayacak diyorlar. Bizim olduğumuz yerde kimse kimsenin ne başörtüsüne ne de saçının teline dokunamaz. Kimsenin şüphesi olmasın.

“BİZİ KORKUTAMADILAR, KORKMAYACAĞIZ”
Türk milleti bize bu kürsüyü boşa vermedi. Bu milleti kandıramazsınız. Bunları dinlerken şehirleri 25 senedir başkası yönetiyor sanırsınız, şimdiye kadar yapsaydınız. Bugün yaşadığımız sıkıntıların sebebi değişimin engellenmek istenmesidir. Bizi korkutamadılar, korkmayacağız. İmanla, korku aynı yürekte olmuyor.
Buradan Aziz milletime sesleniyorum işsizlerin gelecek korkusu duymayacağı bir Türkiye mümkündür.”

YORUM YAP