İYİ Parti: İyi Çevre, İyi Toplum, İyi Doğa

İYİ Parti: İyi Çevre, İyi Toplum, İyi Doğa

7.06.2021 12:39:25

İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Kumluk Mevkii'nde “Temizliyoruz” etkinliği gerçekleştirdi.  

İYİ Parti Genel Merkez Doğa ve Çevre Politikaları Başkanlığının tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde düzenlediği “Temizliyoruz” etkinliğine Silivri İlçe Teşkilatı da Kumluk Mevkii'nde çevre temizliği faaliyetiyle katıldı.

BEK: DOĞAYA NE VERİRSENİZ SİZE ONU TEKRAR GERİ VERİYOR

İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, günün anlam ve önemine ilişkin şu açıklamada bulundu: “ 5 Haziran Dünya Çevre Günü, her yıl olduğu gibi bu sene de teşkilatımızla Silivri sahilinde çöp toplama etkinliği gerçekleştirdik. Farkındalık yaratmak ve insanların bu anlamda duyarlı olması için öncülük etmeye çalışıyoruz. İYİ Partisi olarak bu etkinliğimizi Türkiye genelinde düzenledik.

“ÇEVRE KİRLİLİĞİNİ ÖNLEMEK ADINA ETKİNLİKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Doğaya ne verirseniz, size onu tekrar geri veriyor. Sahiller, denizler, göller kirleniyor. Bunları yapanlar insanlar. Çevre kirliliğinin önlenmesi adına bu tür etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Gençlerimizi bu yönde bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Bu konuda bize destek olan parti yönetimimiz ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum.”

 

YORUM YAP