Zafer Yalçın: Silivri emin ellerde

Zafer Yalçın: Silivri emin ellerde

7.06.2021 13:13:06

Teşkilatlanma çalışmalarına önümüzdeki dönemde hız kazandırmaya hazırlandıklarını belirten MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, parti faaliyetleri ile Silivri'de MHP iktidarında geçen iki yılı Hürhaber okuyucuları için değerlendirdi.

Salgın tedbirlerinin azalması ile siyaset de eski aktif temposuna kavuşmak için hazırlıklara başladı.

MHP'DE TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINA HIZ KAZANDIRILIYOR
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Kadıköy Mahalle Başkanı Murat Küsmez ve Mümin Köse, Ahmet Er ile Eren Cambazoğlu ile Kadıköy'de bir araya geldi.
Bir yandan ilçe merkezinin taşınma işi diğer taraftan teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yalçın, “Salgın döneminde kısıtlanan teşkilatlanma faaliyetlerine yavaş yavaş hız kazandıracağız. Her mahallemizi ilçeye canlı ve dinamik bir yönetim yapısı ile bağlıyoruz.

“GELECEĞE VE YAŞADIĞI YERE YÖNELİK DUYARLILIK TAŞIYAN HERKESİ MHP'DE GÖRMEKTEN MUTLU OLURUZ”
Siyaset her zamandan çok yaşadığı yeri güzelleştirme ve iyileştirmek isteyenlerin elini taşın altına koyması gereken bir dönemde. Geleceğe ve yaşadığı yere yönelik duyarlılık taşıyan herkesi MHP'de bizimle omuz omuza sorumluluk almaya davet ediyorum.

“VATANDAŞ DESTEĞİ SİLİVRİ'DE YÖNETİM, SİYASETTE HİZMET ÇABASINI DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEK”
MHP'nin yerel iktidarında, Cumhur İttifakının etkisinde güzel bir sinerji yakalayan Silivri ihtiyacı olan hizmet ve yatırımları kazanırken, insanları geleceğe daha umutlu bakıyor. Bu başarıyı her vatandaşımızın katkısı ve sorumluluk alma istediği daha da ileriye taşıyacaktır. Biz Silivri için yol yürümeye her zaman şartta hazırız, bu kıymetli yolculukla bizimle beraber olmak isteyen herkese kapımız da gönlümüz de açık” dedi.

“SİYASET, HALKA HİZMETLE ANCAK AMACINA UYGUN HALE GELİR”
Silivri'nin yıllardır devam eden siyasi çekişmelerden, kısır tartışmalardan yalnızca ve çok zarar gördüğünü ve de ihtiyacı olan kazanımların ötelendiğini belirten Yalçın, “Siyaset halka hizmete dönüştüğünde asıl ve ancak amacına uygun bir vaziyet alır. Kişiler ve hatta sadece belli ideolojiler milletten daha büyük önem arz edemez.

“BAŞKANIMIZ VOLKAN YILMAZ'IN GAYRETİ HEPİMİZ İÇİN ÖRNEK VE DESTEKLENMESİ GEREKEN BİR ÇABADIR”
MHP olarak ve adına Silivri halkının bizlere bu dönem verdiği önemli bir hizmet sorumluluğu var. Son derce hassas bir dönemde kıymetli hizmet ve yatırımlar ilçe halkımız ile buluşturuluyor. Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın gayreti hepimiz için örnek ve her anında desteklenmesi gereken bir çabadır.

“PARTİLİ PARTİSİZ YEREL YÖNETİMİN BAŞARISI HAKKINDA HERKES HEMFİKİR”
Partili partisiz herkes Silivri'nin layık olduğu yönetime bu dönem kavuştuğunu söylerken, bu teveccühe layık olmak için hissettiğimiz sorumluluğun gereğini MHP olarak tüm kademelerimiz ve üyelerimizle yerine getireceğimizin bilinmesini isterim.

“MHP, SİLİVRİ HALKININ GÜVENİNE LAYIK OLACAK”
MHP Silivri'de her dönem siyasetini halkımızın yarar ve hassasiyetleri doğrultusunda sürdürdü yeni ve yeniden aynı noktada ama bu kez daha büyük sorumluluk farkı ile verilen destek ve duyulan itimada layık olacağımızı herkes görecek.

“SİLİVRİ EMİN ELLERDE, MUTLU BİR GELECEĞE KOŞUYOR”
Başta Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın olağan üstü emekleri, Hükümet yatırımları ve İBB hizmetleri ile Silivri MHP'nin yerel iktidarında hak ettiği ilgi ve desteği, nihayet tamamlayıcı bir anlayışın hakim kılınma çabası ile görmeye başladı. Ve bu daha başlangıç… Silivri emin ellerde, umutla aydınlık, mutlu bir geleceğe koşuyor.

SİLİVRİ'Yİ HER ŞEYDEN ÖNCE TUTUYORUZ
Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin “Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben” dediği gibi bizler de vatanımızı milletimizi, Silivri'mizi ve kıymetli hemşerilerimizi her şeyden önce ve önde tutuyoruz." şeklinde gazetemiz Hürhaber'e özel yaptığı değerlendirmeyi tamamladı.
Sevginar SALİ

  1. ali ali

    parti bakanlığı yapanların geçimleri ne üzerine hemen palazlandınız seçmene vatan millet size

YORUM YAP