İstanbul Aşığı Mario Levi Mektebim’de...

İstanbul Aşığı Mario Levi Mektebim’de...

3.02.2023 11:02:42

Bu bir tanıtımdır

Mektebim Koleji Silivri Kampüsü ikinci döneme hızlı başlıyor.
Birinci dönem rutin ders akışı dışında yapılan onlarca etkinliği “1. Periyotta Neler Yaptık?” ve “2. Periyotta Neler Yaptık?” şeklindeki bülten çalışmalarıyla velileriyle paylaşan Mektebim Koleji, ikinci dönemin hemen başında Türkiye ile birlikte dünyada da tanınan yazar Mario Levi'yi konuk edecek. Öğrenci ve öğretmenlerini bu kalibrede bir yazar ve iletişim bilimcisiyle bir araya getirecek olmanın mutluluğunu yaşayan Mektebim Koleji, Mario Levi seminerini okul velilerine ve Silivri halkına da açacak.
Levi'nin kitaplarını okuyan, öğrencisi olan ya da İstanbul'u O'nun sesiyle dinlemek isteyen herkesi seminere davet eden Mektebim Koleji yöneticileri “Kitaplarıyla, sadece güzel Türkçemizde değil onlarca dile çevrilerek tüm dünya insanlarına İstanbul'u ve Türkiye'yi ulaştıran bu kalibrede bir yazarı okulumuzda ağırlayacak olmanın gururunu yaşıyoruz ve bu fırsat sadece öğrenci ve öğretmenlerimizin olmamalı diyoruz. Velilerimizi ve yazarımızla ilgili herkesi seminere davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Mektebim Koleji Bilim Kurulu Üyesi, Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Yazar, İletişim Bilimci ve İstanbul'u En İyi Anlatan Romanların Usta Kalemi sıfatlarına sahip Mario Levi'nin semineri ve söyleşisi 9 Şubat Perşembe günü saat 15.00'da Silivri Mektebim Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.
Haber Merkezi

YORUM YAP