İşler ve Kayapınar onuruna davet

İşler ve Kayapınar onuruna davet

25.09.2021 09:35:50

İlçemiz eğitiminde emeği geçen Halis İşler ve İkram Kayapınar onuruna davet düzenlendi.

Silivri'de geçmiş yıllarda Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Halis İşler ve İkram Kayapınar'ın emekliliğe ayrılmaları dolayısıyla 24 Eylül 2021 tarihinde Silivri Öğretmen Evi'nde bir davet düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, okul yöneticileri Harun Kazancı ve Hakan Can tarafından düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve şube müdürleri, Marmaraereğlisi Şube Müdürü Yılmaz Kaya, Eğitim İş Silivri Şube Müdürü Hasan Okan, okul yöneticilerimiz, Silivri Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yavuz Çaylak, sanayicilerimizden Mesut Söylet, Silivri Eğitime Destek Platformu Başkanı Şerafettin Yıldırım katılanlar arasında yerini aldı.

Geçmiş dönem İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz Halis İşler ve İkram Kayapınar'a verdikleri emek ve Silivri eğitime yaptıkları katkı dolayısıyla çiçek ve teşekkür plaketleri sunuldu.

Sıcak ve samimi ortamda geçen davette konuklar, İşler ve Kayapınar'la olan anılarını paylaştılar, emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar dileğinde bulundular.

Davet, Silivri Öğretmen Evi önünde toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP