“İSKİ’nin görevini yapmasını bekliyoruz”

“İSKİ’nin görevini yapmasını bekliyoruz”

12.08.2022 11:25:48

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, alt yapı sıkıntısı yaşanan bölgelere acil müdahale ve kronik hale gelen sorunların çözümüne yönelik çağrısını İSKİ'ye son yaşananların ardından yeniledi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yoğun yağışın neden olduğu olumsuzlukların önlenmesine yönelik takibini sahada Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve teknik ekibi ile sürdürürken, özellikle Şerif Sokak'ta yaşanan kronik sorunun çözümü için İSKİ'yi göreve davet etti.
194 İHBARA 60 ARAÇ VE 400 PERSONEL İLE MÜDAHALE EDİLDİ
Silivri Belediyesi tarafından Çarşamba günü ilçemizi etkisi altına alan kuvvetli sağanak sürecinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi notu paylaşıldı. Sağanak yağış dolayısıyla ilçemizde Silivri Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında şu bilgi notu paylaşıldı: “10 Ağustos 2022 tarihi saat 11.00 itibarıyla ilçemizde yaşanan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarımızda yer yer su taşkınları ve su basmaları meydana gelmiştir. Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, İSKİ ve İtfaiye ekiplerinin koordineli çalışmaları neticesinde, çağrı merkezimize gelen 194 ihbara 60 araç ve 400 personel ile müdahale edilmiştir. Bu kapsamda 103 adet mesken ve işyerinde çalışmalar yapılmış, mahsur kalan 4 araç kurtarılmış, devrilen 9 ağaç bulunduğu noktadan kaldırılmıştır. Yaşanan olumsuzluklara mücadele çalışmaları devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”
“İSKİ'NİN GÖREVİNİ YAPMASINI BEKLİYORUZ”
Başkan Yılmaz da “Kuvvetli yağış nedeniyle oluşan su taşkınları ve su baskınlarıyla mücadele eden ekiplerimizin çalışmalarını inceledik. Şerif Sokak'taki sorunun kaynağını İSKİ ekiplerimize çok öncesinde iletmiştik. Altyapı sorunuyla ilgili İSKİ'nin görevini yapmasını bekliyoruz” çağrısıyla sürece yönelik değerlendirmede bulundu.
Haber Merkezi

YORUM YAP