Işıklar: Yağmayla kavga edip, huzurla barışacağız

Işıklar: Yağmayla kavga edip, huzurla barışacağız

3.10.2018 09:25:12

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İmar Barışını teknik ekibiyle Salı akşamı Büyük Sinekli'de anlatmaya devam etti.

Büyük Sinekli programına ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Işıklar, şu paylaşımda bulundu: “Bu akşam da Büyük Sinekli Mahallemizdeydik. Beraber yönetmeye, üreterek bu refahı korumaya devam edeceğiz. Bayramda, seyranda buradayız, yeni bir çalışmaya başlamadan görüşlerinizi almak için buradayız, yeni çıkan her kanunda, imar affında buradayız işte yerel yönetimin görevi bu. Nelere sahip çıkacağımızı iyi anlamamız lazım. Bu huzuru, bu toprakları gözümüz gibi korumamız gerektiğini hiç unutmamamız gerekiyor.

Biz bu arazileri sokakta bulmadık. Buradaki huzuru korumak bizim görevimiz. Yıllarca köyün merkezinde oturan köylümüz askerden gelen oğluna bir kat ev çıkamazken, Hazine'ye ait yere bir ayda apartman dikene hak, hukuk vermek doğru değil.

En büyük tedirginliğimiz, bu kanunun suiistimal edilmesi. İmar barışında ne ile barışacağımıza dikkat edeceğiz. Biz rantla, yağmayla kavga edip, huzurla barışacağız…”

YORUM YAP