Işıklar: Mesleki örgütlerin güçlenmesi demokrasinin güçlenmesidir

Işıklar: Mesleki örgütlerin güçlenmesi demokrasinin güçlenmesidir

15.03.2016 10:24:56

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, meslek gruplarıyla bir araya gelerek genel gündem ve mesleki sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Işıklar kadın kuaförleriyle yaptığı toplantının ardından, erkek kuaförleriyle de Yelken Restoran'da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcılarının da katıldığı toplantıya meslekte 40 yılını doldurmuş Silivrili esnaflar da onur konuğu olarak davet edildi.

KOÇER: ODA
SİZİN EVİNİZDİR
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, toplantıda yaptığı konuşmasında: “Belediye Başkanımıza bugünkü organizasyonu ve bize verdiği tüm destekler içini her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum. Sevgili esnaf ağabeylerim, arkadaşlarım oda sizin evinizdir. Bizler her sorununuzda sizin yanınızdayız ve sorunlarınızı çözmeye hazırız” dedi.

YILMAZ: HİZMETLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN IŞIKLAR'A ŞÜKRAN BORÇLUYUZ
İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz ise; “İstanbul'a bağlı 39 ilçe arasında Silivri'yi ve bir ilçeyi daha ayrı tutuyorum. Özcan Başkanımızın çalışmalarını her yer anlatıyorum. Onunla gurur duyuyorum, iftihar ediyorum. Esnafa yapılan hizmetlerden dolayı kendisine şükran borçluyuz. Esnaf ve Sanatkârlar Odası tüm meslek gruplarıyla kardeşçe çalışılıyor, bu ülke bizim ülkemiz. Zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Bu ülkenin en büyük sorunu eğitim. Mesleki eğitimlerle kendinizi geliştirmeniz konusunda emrinizdeyiz” şeklinde konuştu.

IŞIKLAR: MESLEKİ ÖRGÜTLERİN GÜÇLENMESİ DEMOKRASİNİN GÜÇLENMESİDİR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Mesleki örgütlerin güçlenmesi demek, demokrasinin güçlenmesi demektir. Tüm meslek gruplarının ayrı ayrı örgütlenerek hareket etmesi çok önemli. İlçemizde odalarımızla, meslek gruplarımızla uyum içinde çalıyoruz. Silivri'deki başkanlarımızın verdiği çabayı görüyorum, takdir ediyorum. Birbirimize destek olacağız ki bu meslekler onurlu halde yaşatılmaya devam etsin. Üretim alın terini temsil ediyor. Biz esnafa, çiftçiye ve köylüye sahip çıkmazsak yok oluruz! Sizlerin her gelene açık olan, inancına, nereli olduğuna bakmadan hoşgörüyle karşılayan bir yapınız var. Biz de sizin gibi çalışıyoruz. Siyasi görüşüne, kim olduğuna, neye inandığına bakmadan hizmet veriyoruz. Türkiye'nin geleceği kaygı veriyor. Bizleri evlere sokmaya, bombayla teslim almaya çalışan anlayışa karşı panzehir böyle bir arada olmaktır” dedi. Oda başkanlarının özveriyle çalıştığını ifade eden Başkan Işıklar, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı'ya teşekkür etti.

ESNAFLIKTA 40 YILINI DOLDURANLARA PLAKET VERİLDİ
Toplantıda meslekte 40 yılını doldurmuş Silivrili esnaflara plaket ve onur belgesi takdim edildi. İlçe protokol üyeleri tarafından verilen ödüllerin ardından berber esnafına Silivri Belediyesi logolu berber önlüğü hediye edildi.

YORUM YAP