“İşıklar’ın arkasında dimdik duruyoruz”

“İşıklar’ın arkasında dimdik duruyoruz”

29.04.2016 16:45:35

“Belediye Başkanımız Sayın Özcan İşıklar'ın arkasında dimdik durduğumuzu siz değerli halkımızla paylaşıyor, saygılar sunuyoruz” şeklinde kamuoyuna İlçe Başkanı Suna Göçengil tarafından deklare edilen bildiride İl Başkan Vekili Orhan Ürkmez, CHP İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle Başkanları ve Meclis Grubunun imzası ve aynen şu ifadeler yer aldı:

 

“BU KARALAMA KAMPANYASI TARAFIMIZCA MANİDAR KARŞILANMAKTA”

“Belediyemizin, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ülkemizin yaşadığı bu acılı günlerde halkımıza umut ve moral veren projeleri ve açılışlarıyla gündemdeyken, yaratılmak istenen bu karalama kampanyası tarafımızca manidar karşılanmaktadır.

 

“ "ÇAMUR AT İZİ KALSIN" POLİTİKASI YÜRÜTENLERİN FARKINDAYIZ”

Silivri İlçe Örgütü olarak bizler suni gündem oluşturup Belediyemizin başarılı çalışmalarını gündemden kaldırmak amacıyla "çamur at izi kalsın" politikasını yürütme çabası içine girenlerin farkındayız.

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE BAŞARILI ÇALIŞMALARINA KARŞI ALÇAKÇA BİR KOMPLO”

Üzerine yerel medya kisvesini giymiş bazı şer odaklılar, yaptıkları asılsız haber ve yorumlar ile Başkanımız Işıklar'ı karalama çabasındadırlar. Bu çabalarını, has bel kader tanıştıkları küçük tirajlı ulusal basın kaynaklarındaki ahbap-çavuş ilişkili kişileri de kullanmak kaydıyla ve kopyala-yapıştır mantığıyla, hiçbir araştırmaya gerek duymaksızın yayımlattıkları da açıkça ortadadır. Aynı zamanda kamuoyunda "yandaş basın/medya" unvanını almış düşük reytingli küçük TV kanallarında da haber olması, Belediye Başkanımıza ve başarılı çalışmalarına karşı düzenlenmiş alçakça bir komplodur.

İnsanların en acılı gününde, acısını halkımıza duyurmak amacıyla kullanılan anons sistemine yasa dışı yollarla girerek verilen acı haberi de sabote edecek kadar meczup olacak bu kişi/kişiler ve onlara destek verenlerin insanlıktan nasibini almamış kişiler olarak değerlendirdiğimizi ifade ediyoruz.

 

“IŞIKLAR'I LİNÇ ETME İSTEK VE GAYRETİNDE OLAN ODAKLAR, MEVCUT”

2009 yılında sizlerin büyük teveccüh ve desteğini 2014 yılında da devam ettirerek Silivri'mize hizmet getirmesi adına özgür iradenizle sandıkta destek verdiğiniz Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'ı linç etme istek ve gayretinde olan odaklar, mevcuttur.

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ÖZCAN İŞIKLAR'IN ARKASINDA DİMDİK DURUYORUZ”

CHP Silivri İlçe Örgütü olarak hukuk ve adalete olan inancımızla son günlerde yapılmaya çalışılan tüm bu yalan ve hakaret içeren konuların tamamını yargıya taşıdığımızı, bu işlemi yapan, yaptıran, destekleyen kişileri şiddetle kınadığımızı, Belediye Başkanımız Sayın Özcan İşıklar'ın arkasında dimdik durduğumuzu siz değerli halkımızla paylaşıyor, saygılar sunuyoruz.”

YORUM YAP