Işıklar, Aslanoğlu’nu anma etkinliğine katıldı

Işıklar, Aslanoğlu’nu anma etkinliğine katıldı

18.05.2016 12:04:46

22. ve 23. Dönem Malatya Milletvekili olarak, 24. dönem TBMM İstanbul Milletvekilli olarak görev yaparken yaşamını yitiren CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu ebediyete intikal edilişinin 2. yılında sevenleri ve dava arkadaşları tarafından unutulmadı.
Aslanoğlu'nun Büyükçekmece Yeni Mezarlık'taki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine oğlu Erdem Aslanoğlu, TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkan Vekilleri Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekilleri Ali Şeker, Eski Milletvekilli Süleyman Çelebi, Umut Oran, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İBB ve İlçe belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve Aslanoğlu'nun ailesi katıldı.
Anma töreninde Aslanoğlu'nun mezarı başında mevlit okutuldu. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı anma töreninde konuşanlar, Mevlüt Aslanoğlu'nun dürüst, çalışkan ve her zaman halktan yana olan bir siyasetçi olduğunun altını çizdiler.
Etkinliği değerlendiren Işıklar, “Milletvekilimiz, ağabeyimiz Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nu mezarı başında anmak üzere ailesi, partililerimiz ve sevenleriyle bir araya geldik. Mevlüt Baba'ya bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP