Isı Ticaret 29 Yıldır Hizmetinizde

Isı Ticaret 29 Yıldır Hizmetinizde

14.09.2011 10:34:26
1982 yılından beri Silivri’de 2 şubesiyle hizmet veren Isı Ticaret, müşterilerinin memnuniyetine öncelik vererek çalışmaya devam ediyor. Isı Ticaret yetkilileri, yapı malzemeleri satışı, boya, izolasyon, dış cephe, mantolama türlerinde kaliteli, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, hizmet anlayışını benimsediklerini belirtti. Mavi Kale ve Kalekim’in de bayiliğini yapan Isı Ticaret, haftanın her günü açık. Sadece ürün satışı yapmadıklarını belirten Isı Ticaret’in sahibi Arif Kanık, uygulama da yaptıklarını söyledi.

KANIK: MANTOLAMANIN AMACI,
UYGUN SAĞLIK VE KONFOR
ŞARTLARININ YAPI İÇERİSİNDE
SÜRMESİNİ SAĞLAMAK
Mantolama hakkında bilgi veren Kanık; “ Yapıların uzun yıllar boyunca değerini koruması ancak yapı iyi tasarlanmışsa gerçekleşebilir. Yapıların iç ve dış etkenlerden korunması ancak standartlara uygun yalıtım yapılmasıyla sağlanabilir. Mantolamanın amacı, uygun sağlık ve konfor şartlarının yapı içerisinde sürmesini sağlamaktır. Dünya üzerindeki birincil enerji kaynaklarının hızla tükenmesi üzerine gelişmiş ülkeler başta olmak üzere tüm ülkeler enerji kaynaklarını kontrol altına alma ve enerjiyi etkin kullanma yöntemleri geliştirmiştir. Ülkemizde de başta sanayi ve konut olmak üzere enerji tüketimi hızla artmaktadır. Konutlardaki enerjinin büyük bir kısmı da ısıtma ve soğutma olarak tüketilmektedir. Söz konusu bu enerjinin etkin kullanılması ısı yalıtımı ile sağlanabilir. Bu yüzden müşterilerimize mantolama yaptırmalarını öneriyoruz” dedi.

RENK BANKASI İMKANI
Ayrıca Renk Bankasının da işletmelerinde mevcut olduğunu söyleyen Kanık, fonksiyonlarından da şöyle bahsetti: “Renk Bankası, baz boyaya bilgisayar kontrolünde çeşitli renklendiricileri otomatik olarak ekleyerek binlerce farklı renk elde edebilen bir sistemdir. Bu sistem ile aradan uzun yıllar geçse bile aynı rengi dilediğiniz anda bulabilmeniz mümkün.

Haberin devamı 14.09.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP