İnce-İmamoğlu-Işıklar buluşması

İnce-İmamoğlu-Işıklar buluşması

11.01.2019 13:32:43

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile bir araya geldi. Buluşmada Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da bulundu. 

Çarşamba günü bir süredir merakla beklenen CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP'nin 23 Haziran'daki Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce arasındaki görüşme gerçekleşti.
İmamoğlu ve İnce'nin buluşmasında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yer aldı.

İMAMOĞLU: TAVSİYELERİNİ, ÖNERİLERİNİ, BERABER NELER YAPILACAĞININ
SOHBETİNİ YAPACAĞIZ
Baş başa görüşme öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan İmamoğlu, İnce'yi ilçelerinde ilk kez ağırlamadıklarını dile getirerek, "Abim olarak yıllardır hep bir arada olmuşuzdur. Gelmiştir. Hiçbir ortamda da yalnız bırakmamıştır. Bugün de bir aradayız. Bu yerel seçim sürecinde hem tavsiyelerini hem önerilerini hem de beraber neler yapılacağının sohbetini yapacağız. 2019'un 31 Mart'ında, İstanbul'daki yönetim anlayışının değişeceğine zaten yürekten inandık." diye konuştu.

İNCE: YAPILMASI GEREKEN, BİR DEĞİŞİMİN
ÖNÜNÜ AÇMAKTIR
Muharrem İnce ise İmamoğlu'na başarılar dilemek için bir araya geldiklerini aktararak, şu değerlendirmelerde bulundu: "Onunla birlikte olduğumuzu söylemek, seçim çalışmalarına ne zaman arzu ederse katılacağımı söylemek için buradayım. Herkes şunu bilmeli ki, 31 Mart'ta sadece şehrimizi kimin yöneteceğini değil, aynı zamanda gidişata ne diyeceğiz? 17 yıldır Türkiye'yi yönetenler, 25 yıldır İstanbul'u yönetiyor. İstanbul'un trafik sorunu var mı, işsizlik var mı? Var. Bütün sorunlar, İstanbul'da duruyor mu? O zaman bir insan, seçimde oy verdiği bir kişiye aynı zamanda kefil olmuş demektir. 25 yılda bu sorunların hiçbiri çözülmemiş. Katmerlenerek büyümüş. O zaman yapılması gereken, bir değişimin önünü açmaktır." Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Göçengil: Mart’ın sonu bahar
Sonraki » Açık itiraf

YORUM YAP