İmamoğlu, Silivri’ye geliyor

İmamoğlu, Silivri’ye geliyor

9.05.2024 11:08:48

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ile istişare toplantısı düzenleyecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 9 Mayıs Perşembe bugün saat 15.30'da Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ile bir araya gelerek, ilçemizde önümüzdeki süreçte, yapılacak çalışmalar hakkında kapsamlı bir istişare gerçekleştirecek.
İstanbul'un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve toplantılarla yerel yöneticilerle işbirliği içinde olma gayretini sürdüren İmamoğlu'nun, Silivri ziyareti de bu çerçevede önem arz ediyor.
Görüşme, Silivri'nin yerel ihtiyaçlarını ele almak ve işbirliği için bir platform oluşturmak amacıyla düzenleniyor. İmamoğlu ve Balcıoğlu'nun, ilçenin gelişimi ve hizmetlerin koordinasyonu konularında önemli bir istişare gerçekleştirmesi bekleniyor.
Görüşme sonrasında, Silivri'nin çeşitli alanlarında yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
Sevginar Sali

  1. Celal yavuzoglu Celal yavuzoglu

    Silivri semizkumda sitelerin ana caddede kaldırım yok caddeden yürümek çok zor oluyor yetkililerden önemle rica ediyoruz

  2. Serkan Serkan

    Sayın başkan başta yeni koltugunuz hayırlı olsun Selim paşa duruman sahil perisan ve kum yok lütfen bu sene mağdur olmiyalim

  3. Ali Ali

    Şu eski sanayi bölgesi yaya geçit vardı yıktılar şimdi yok insanlar karşıya geçiyor heran kaza olabilir sayın Balcıoğlu na dikkat çekiyorum

YORUM YAP