İmamoğlu: Başkan Yılmaz, Silivri konusunda maksimum aydınlattı

İmamoğlu: Başkan Yılmaz, Silivri konusunda maksimum aydınlattı

23.12.2019 11:43:51

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan ilçenin genel sorunları ve beklentileriyle ilgili yaklaşık 2,5 saat sunum alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gün sonu yaptığı değerlendirmede, “Şu güne kadar puan versem en isabetli, en hazırlıklı ve en sonuç odaklı toplantılardan birini yaptık” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14'ncü ilçe belediyesi ziyaretini Silivri'ye yaptı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan yaklaşık 2,5 saat sunum alan İmamoğlu, gün sonunda Seymen Katı Atık Bertaraf ve Depolama Tesisi önünde gazetecilerin ‘Ziyaret nasıl geçti?' sorusuna, “Sağ olsun Başkanımız bizi Silivri konusunda maksimum aydınlattı. Süreci bize çok iyi aktardı. Yakın zaman içinde planladığımız nokta atışı işler var. Önümüze bazı projeler gelecek onları beraber organize edeceğiz. Bu duyarlılığımız İstanbul'un 39 ilçesine, onu söyleyeyim ama şu güne kadar puan versem en isabetli, en hazırlıklı ve en sonuç odaklı toplantılardan birini yaptık. Onun için çok mutluyum” yanıtını verdi.

YILMAZ: SONUÇ ODAKLI BİR TOPLANTI OLDU
Yılmaz ise ziyaretle ilgili düşüncelerini, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve ekibine ilçemize yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinin de ifade ettiği gibi son derece verimli, sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik. Biz uyum içerisinde problemlerin hepsini aşabilecek kapasitedeyiz. Onun için de kendilerine tekrar hassaten teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP