İdmanların dozu artıyor

İdmanların dozu artıyor

5.08.2019 10:28:08

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz günde iki idmanla oyuncularını sezona hazırlıyor, artan tempoda oyuncuların istekli oluşu hem teknik heyeti hem de yönetimi memnun etmekte.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Selimpaşa Karasu Tesislerinde yapan Silivrispor'da idmanların dozu artarak devam ediyor. Günde çift idmanla hazırlanan takımda tüm oyuncuların artan tempoya rağmen istekli ve arzulu olmaları teknik heyeti ve yönetimi memnun ediyor. Selimpaşa Karasu tesislerinde yapılan idmanın ardından yönetim kurulu üyeleri ayrı ayrı açıklamalarda bulundu.

ŞAHİN: LİGDE SÖZ SAHİBİ OLAN TAKIMLARDAN
OLACAĞIZ
Silivrispor'da yeni oluşan yönetimde yer aldığını ve bu görevi en iyi şekilde yapmak için çaba göstereceklerini söyleyen Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, “Silivrispor bu sezonda her sezonda olduğu gibi adından en çok söz ettiren takımların başında yer alacaktır. Bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapıp bunu herkese göstermek için gayret edeceğiz. Kadromuzu yeni isimlerle güçlendirmek için transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah bu sezon iyi bir ekiple bu ligde söz sahibi olan takımlar arasında yerimizi alacağız. Kulüp Başkanımız Taylan Güraslan ve yönetim kurulumuzun takıma verdiği enerji ve sinerjiye bizlerde ortak olacağız ve teknik kadromuzu transfer anlamında memnun etmek için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

TABALA: TAKIM RUHU İÇİNDE OLACAĞIZ
Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Ömer Tabala yaptığı açıklamasında, “sezon planlamamızda bizler önceliğimizin Fair-Play olduğunu her defasında dile getiriyorduk. Geçmiş sezonlarda nasıl Fair-Play ruhun yaşatılıyorsa bizde sonuna kadar sürdürmeyi rakiplerimizi en iyi şekilde ağırlayıp onları mutlu etmek için yola çıktığımızın bilinmesi önemli. Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kaldı. Kadromuza dahil olan isimler ve eski ekip arkadaşlarımızın uyumu oldukça iyi gidiyor. Tam bir takım ruhu içinde olacağız. Eski ve yeni oyuncularımızın bütünleşmesi bizleri memnun etmektedir. Ayrıca günde yapılan çift idmanlarda bile kalite düşmüyor aksine artıyor. Oyuncularımızın gösterdiği performans bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” diyerek sözlerini tamamladı.

ÇOLAKOĞLU: YAŞASIN MENFAATSİZ SİLİVRİSPOR MÜCADELEMİZ VE SEVGİMİZ
Silivrispor Kulübü As Başkanı Nuri Çolakoğlu yaptığı açıklamasında; “Sezon açılışımızın ardından geldiğimiz noktada beklentileri karşıladığımız düşüncesindeyim. Gerek yönetim bazında gerekse de teknik heyet bazında tam bir uyum içindeyiz. Her spor kulübünde bir takım olgusu nasıl varsa bizler tam bir takım olduk. Silivri'de yaptığımız ilk etap kamp çalışmalarımızla birlikte ikinci etabımıza başladık. İlk etapta takımın iskeletini oluşturma çabasıyla hareket ettik. Gün oldu sahada 40 oyuncu ile idman yaptık. Bu 40 sporcunun konaklaması ve yeme içmesini eksiksiz karşıladık. İlk etabımızın sonunda teknik heyetimiz bu sayıyı 28'e kadar indirdi. Kampa kadar bu sayınının ideal bir takım sayısına ineceğini düşünüyoruz. Bolu kampımıza kadar gelenler gidenler olacaktır. Bu durum da teknik heyetimizin raporları önemli olacaktır. Takımımızın son hali kamp sonrasında şekillenecektir. Kampta da takıma katılan oyuncular olacaktır. Net olarak Bolu dönüşü netleştirilecektir. Üçüncü etabın bitmesi ile birlikte zaten maç haftasına girilecek Erzinspor'u konuk etmek için hazırlıklarımıza son şeklini vermiş olacağız. Zorlu bir lig bizleri bekliyor. Silivrispor alışkındır zorlu gruplara ve liglere. Hayırlı bir sezon olsun ve Fair-Play'den uzaklaşmadan hedefimize emin ve sağlam adımlarla ulaşmak nasip olsun bizlere, yaşasın menfaatsiz Silivrispor mücadelemiz ve sevgimiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Engin AKIN

YORUM YAP