İdaş Çatalca, Edirne’yi kolay geçti 3-0

İdaş Çatalca, Edirne’yi kolay geçti 3-0

16.01.2023 12:01:32

TFF 3. Lig 1. Grupta ikinci yarının açılış haftasında İdaş Çatalcaspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde Edirnespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek gözünü üst sıralara dikti.

İzzettin Stadı'nda oynanan maça iki takım da arzulu ve istekli başladı. Çatalcaspor dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu. Orta sahaya kaptan Murat Yılmaz'ın da katılımıyla defansif olarak daha da güçlenen sarı kırmızılılar ilk yarı boyunca oyuna hükmeden taraf oldu. Edirnespor ortasahada organize olmakta ve yüzünü rakip kaleye çevirmekte zorlanırken ilk yarı boyunca da oyunu kendi sahasında kabul etmek zorunda kaldı. Orta sahada İsmet Yazgan, Emre Karaman ve Murat Yılmaz'dan oluşan üçlüsüyle Edirnespor'a devre boyunca nefes aldırmayan, topun arkasına geçen Çatalcaspor iyi oyununun karşılığını da 45. dakikada Selahattin Seyhun'un attığı golle alarak soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarının başlamasıyla birlikte Edirnespor kıpırdanmaya başladı. Misafir takımın ceza alanı içinde yaşanan bir karambolde yaptığı vuruşta kale alanı içinde İsmet Yazgan'a çarpan top oyun alanına döndü. Edirnesporlu oyuncular ve kenar yönetimi bu pozisyon için uzun süre penaltı ve kırmızı kart itirazı yaptı. Ancak maçın hakemi oralı olmayarak oyunu devam ettirdi. Temsilcimiz Edirnespor'un rüzgarını çabuk keserek 65. dakikada Mustafa Sol'un attığı golle skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra oyun tamamen tek kaleye döndü. Edirnespor tamamen oyundan düşerken temsilcimize 3 puanı getiren diğer golü de 90. dakikada Mustafa Öztürk attı: 3-0. İdaş Çatalcaspor bu sonuçla puanını 23'e yükseltirken Play Off'la arasındaki puan farkını da 8'e indirerek gözünü üst sıralara dikti. Bu arada İdaş Çatalcaspor bu sezon Edirnespor'la biri kupa olmak üzere toplamda oynadığı 3 maçı da kazanmış oldu.

TARAFTAR ŞOV YAPTI
Çatalcaspor'un Edirnespor önünde on ikinci adamı da taraftarı oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar ilk düdükten son düdüğe kadar mükemmel bir şekilde takımlarını destekleyerek 3 puanda büyük rol oynadı. Futbolcular da maçın bitimiyle birlikte galibiyet sevincini taraftarlarla birlikte paylaştı.

YORUM YAP