İBB heyetinden, SİAD’a ziyaret

İBB heyetinden, SİAD’a ziyaret

20.11.2023 11:02:31

İBB Başkan Danışmanı Mehmet Çakılcıoğlu ve ekibi, İBB Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu eşliğinde SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve dernek yöneticileri ile buluştu.

İBB Başkan Danışmanı Mehmet Çakılcıoğlu, İBB Sanayi ve Ticaret Platformu Koordinatörü Ceren Sarı ve Nahit Karaca, aralarında İBB Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu'nun da bulunduğu bir heyetle Silivri Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret ederek, sorun ve beklentilerini görüştüler.

İBB BAŞKAN DANIŞMANI ÇAKILCIOĞLU'NDAN SİAD'A ZİYARET
İBB Başkan Danışmanı Mehmet Çakılcıoğlu, İBB Sanayi ve Ticaret Platformu Koordinatörü Ceren Sarı ve Nahit Karaca, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve üyeleriyle bir araya geldiler.

KOCABAŞ: ÇAKILCIOĞLU VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ
Kocabaş, İBB yetkilileri ile görüşmelerine yönelik şu paylaşımda bulundu: “İBB Başkan Danışmanı Mehmet Çakılcıoğlu, İBB Sanayi ve Ticaret Platformu Koordinatörü Ceren Sarı ve Nahit Karaca, İBB Meclis Üyesi Nuri Aslan ve Bora Balcıoğlu derneğimizi ziyarette bulundular.
Sanayicilerin genel sorunları hakkında görüş alışverişinin yapıldığı, verimli geçen toplantıda Silivri Sanayici ve İşadamlarının talepleri gündeme geldi. Mehmet Çakılcıoğlu ve ekibine teşrifleri için teşekkür ederiz.”
BALCIOĞLU: SORUNLAR İLETİLDİ, ÇÖZÜM TAKİBİNİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ
Görüşmeye ilişkin bilgi veren İBB CHP Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda İBB Sanayi ve Ticaret Platformu üyesi Bora Balcıoğlu, “Selimpaşa'daki kavşak açılışında SİAD Başkanımız Hakan Kocabaş'ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çözüm bekleyen sorunlarının olduğunu iletmesi üzerine İBB Başkan Danışmanı Mehmet Çakılcıoğlu ve ekibi ile ayrıntılı ve de verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Alipaşa, Selimpaşa ve Çanta planları, fabrika yollarının iyileştirilmesi, yapılması, Değirmenköy kavşağında, meydana gelen kazalar nedeniyle, güvenlik önlemlerinin alınması ve İSKİ ile alakalı bazı alt yapı sıkıntıları SİAD Başkanı tarafından iletilerek, çözüm beklentisi aktarıldı. En kısa sürede İBB'nin gerekli değerlendirmeyi yaparak, bölgemiz yatırımcılarının sorunlarına çözüm getireceğine inanıyorum, hep birlikte konuların takibini de yapacağız” dedi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP