İBB CHP Grubundan yıllık değerlendirme

İBB CHP Grubundan yıllık değerlendirme

13.07.2020 14:07:18

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve aralarında Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu'nun da bulunduğu İBB meclis üyeleri Pazar günü bir araya geldi. CHP'nin İBB meclis grubunun bir yıllık çalışmalarının değerlendirildiği ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamaların konuşulduğu toplantıda yeni İBB CHP meclis grubu için de seçim yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grubu, İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu'nun başkanlığında Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde bir araya geldi. Toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye başkanları ve aralarında Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız'ın da yer aldığı İBB CHP Meclis Üyeleri de katıldı.  İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun açılış konuşması ile başlayan toplantı, İBB CHP grup yönetimi seçimiyle devam etti.

CHP GRUP YÖNETİMİ YENİLENDİ

İBB CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı yeni dönemde de görevine devam ederken yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Tarık Balyalı, Mesut Kösedağı, İnan Güney, Doğan Tekel, Gülsüm Polat, Ülkü Sakalar ve Gencay Özcan.

KAFTANCIOĞLU: EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ HAKKIN VE HAKİKATİN YANINDA DURMAKTIR

İl Başkanı Kaftancıoğlu, partisinin İBB meclis üyelerinin son 1 yıllık süreçte önemli çalışmalara imza attığını belirterek, “Yeni dönemimiz de hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Bizim en büyük gücümüz hakkın ve hakikatin yanında durmaktır.

“SİSTEMATİK ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

İstanbul'da kısa dönemde çok güzel hizmetler yaptık. Bizler, CHP Meclis Grubu olarak bu dönemde de deneyimlerimizi arttırmış, dayanışmamızı katlamış ve daha sistematik bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

“BU DÖNEM ÇOK DAHA VERİMLİ OLACAK”

Bu dönemin hepimiz için çok daha verimli ve İstanbul halkına faydalı olacağına olan inancımla hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP