UYGUN: OKUL HABERLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
Okulları yakından tanımak ve tanıtmanın yanı sıra yayın ekibini de tanıştırmayı amaçladıkları okul ziyaretlerinin ilkini Fatih Koleji’ne yönelik düzenlediklerini paylaşan İlhan Uygun, eğitim haberlerinin yerel basında arz ettiği yeri açıkladı. Fatih Koleji’nin basına verdiği önem ve destek için de teşekkür eden Uygun, okul haberlerini nitelikli ve istikrarlı bir şekilde yayınlamayı önemsediklerini paylaştı.
GÖÇER: KENDİMİZİ TANITMA SIKINTISI YAŞADIK
“Eğitim sektöründe, Türkiye için dünya ile yarışmak” hedefiyle kurulan Fatih Koleji’ni Silivri’de kendilerini tanıtmakta bazı sıkıntılar yaşadıklarını itiraf eden Okul Müdürü Celil Göçer, “Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmeyi görev biliyoruz” dedi.
“BEYİN YIKAMA YOK”
Fatih Eğitim Kurumları, temel değerlerini “Kalite, çağdaşlık, güvenilirlik, orijinallik, bağlılık ve takım çalışması” olarak açıklayan Göçer, Milli Eğitim Müfredatını uyguladıklarını bunun yanı sıra son teknolojik gelişmelerden sonuna kadar yararlanarak, eğitimci olarak mesleki açıdan en iyisini ortaya koyduklarını ifade etti.
Eğitim öğretimi dersler çerçevesinde, sosyal aktiviteler ile sürdürdüklerini belirten Göçer, “Bizde beyin yıkama yok. Çocukların eğitimini en iyi şekilde gerçekleştirmek ve velilerin memnuniyetini sağlamakla yükümlüyüz. Öğrencilerin başarısı temel hedefimiz bu konuda da çok iyiyiz. Silivri’de eğitim alanına önemli bir katkı sunduğumuzu düşünüyoruz” dedi.
Haberin devamı 30.11.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…






