“Hizmet etmeye hazırız ve kararlıyız”

“Hizmet etmeye  hazırız ve kararlıyız”

1.03.2024 12:50:04

AK Parti Silivri İlçe Temsilcileri, Cumhur İttifakı Başkan Adayları ve partilerine destek arayışlarını sürdürüyor.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, Meclis Üyesi Adayı Yeşim Çakır, Mahalle Başkanı Selahattin Büyükdeniz ve teşkilat mensuplarıyla birlikte yerel seçim çalışmalarını geçtiğimiz gün Alibey Mahallesi'nde gerçekleştirdi.
Mahalle Muhtarı Solmaz Tüfekçi'yi ve esnafı ziyaret ederek İstanbul”da Murat Kurum, Silivri'de Volkan Yılmaz'a destek istediler. Kadın Kolları Başkanı Şahin ve Meclis Üyesi Adayı Çakır, Yeni Mahalle'de Ayşegül Demiral'ın hizmete açtığı işletmeye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, üreten ve çalışan kadınlara desteklerini ifade ettiler.
Hane ziyaretinde de bulunan teşkilat mensupları, “Gönül işi bu, sevda işi. Durmadan her köşede çalışıp hizmet etmeye hazırız ve kararlıyız.” dedi.
Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, Meclis Üyesi Adayı Yeşim Çakır ve partili kadınlar, Selimpaşa Mahallesi'nde Malatyalılar Derneği kadın Kolları Başkanı Hatice Koçhan ve yönetimini ziyaret etti.
MHP Kadın Kolları Başkanı Arzu Akbaba ile birlikte Selimpaşa Mahallesi'nde de esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler bol kazançlar dileyerek, Cumhur İttifakı adaylarına destek istediler.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP