His Global Sigorta’da kampanya

His Global Sigorta’da kampanya

17.04.2019 10:44:57

His Global Sigorta, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet ididasında. Firma yetkilisi Nazan Tiryaki, “Türkiye'de faaliyet
gösteren en kurumsal sigorta şirketlerinin tam yetkili acentesi olarak faaliyet gösteren His Global Sigorta, tüm sigorta branşlarında olduğu gibi konut sigortasında da en iyi teminatı en avantajlı fiyatlarla sunmaktadır. Alanında uzman kadromuz her branşta Silivri halkı ve esnafına hizmet vermekten memnuniyet duyar.” açıklamasında bulundu.

Konut sigortası, bina ve isteğe bağlı olarak içinde yer alan eşyaları güvence altına alan His Global Sigorta hakkında verilen bilgiler şöyle: “Bina teminatı ile içerisindeki her tür sabit tesisat da sigorta kapsamına girer. Hem binanın kendisi hem de içerisindeki eşyaları kapsayan konut sigortası, tam bir koruma sağlayarak risk durumlarında güvence altında olunmasını sağlar. Peki konut sigortası hangi riskleri kapsar?
Deprem,sel su baskını,hısızlık,cam kırılması, yangın, hukuksal koruma, mini hasar gibi Herhangi bir hasarın gerçekleşmesi durumunda çoğunlukla eşyalar da hasar görür. Bu nedenle sigortaya konu olan konutların içindeki eşyalarla birlikte güvence altına alınması gerekir. Eşyaların da sigorta kapsamına alınması fiyat farkı şeklinde sigorta poliçesine yansıyabilir ama az bir maliyet farkı ile geniş bir güvence elde edilmesi daha avantajlı bir durum yaratır. Böylece az bir maliyet farkıyla daha geniş bir güvence satın alınabilir.
Ev sahibi ve kiracı olmak arasında da farklı tercihler uygulanabilir. Kiracılar, sadece eşyalarını koruma altına almak için eşya teminatı seçeneğini kullanarak eşyalarını güvence altına alabilirler.”
Neden His
Global Sigorta?
Başlattığımız kampanya doğrultusunda her konut poliçesine %15 oranında fiyat indirimi uygulanacaktır.
İletişim ve fiyat almak için , www.hisglobalsigorta.com 0212 727 6051 veya 05435588837
Haber
Merkezi

YORUM YAP