Herkesin belediye başkanı meselesi!

Herkesin belediye başkanı meselesi!

11.06.2019 10:34:14

Sosyal medya paylaşımlarından Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu ve 23 Haziran ile ilgili Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım için destek topladığı stantlara ziyaretleri dikkatimi çekti. Partisi ve ittifak ortağına destek vermesini ne kadar doğal kabil etmemiz bekleniyorsa, artık başkanı olduğu diğer partilerin adayı için çalışmalarına da kolaylıklar dilemesinin ne kadar şık olacağının düşünülmesi gerektiğini gündemimize dahil edebilmeliyiz. Kaldı ki Yılmaz bu zarafete sahip olduğunu bizlere daha önceki siyasi çalışma dönemlerinde gösterdi… Bir partinin ya da ittifakın adayı olup önemli bir başarıya imza attıktan sonra bütün Silivri'nin belediye başkanı olabilmek meselesinden söz ediyorum!
Aynı siyasi görüşleri paylaşmadığı halde bir siyasetçiye oy veren seçmen ayrı, partisinin adayını destekleyen ayrıca ilgi bekler bunun farkındayız. Siyaset bu kadar hassas bir dengeye dayanmasa bu süreçte kazanmak ne kadar kolay olurdu… Kazanmakla da bitmiyor mesele; kazancı korumak ve üzerine koymak da lazım.
Bence Yılmaz'ın bu hususta şahsından olan beklentiyi karşılaması yapabilecekleri kapsamında, sadece biraz daha fazla hassasiyet göstermesini bekleyenler olduğunu unutmaması için hatırlatma ihtiyacı hissettim.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Tebrik ederiz
Sonraki » Aksaraylılarla buluştu

YORUM YAP