“Hep birlikte başaracağız”

“Hep birlikte başaracağız”

10.03.2021 12:32:28

Salgın tedbirlerinde gidilen normalleşme sonrası uzun süredir kapalı olan kepenklerini geçtiğimiz hafta açan esnaflarımızı ziyaret eden AK Partililer hayırlı işler temennilerini iletti. AK Parti temsilcilerinin vatandaşlara da önlemleri gevşetmeyip salgın mücadelesindeki kararlılıklarını sürdürmelerine yönelik mesajı oldu.

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından heyetler halinde Kavaklı, Ortaköy, Alibey, Cumhuriyet Mahallesi, Çanta, Fatih Mahallesi, Piri Mehmet Paşa, Mimar Sinan ve Semizkumlar'da covid-19 tedbirlerin gevşetilmesi ile kapılarını açan esnaf ve iş yerlerine yönelik ziyaretler gerçekleştirildi. 

“SORUMLULUK HERKESE AİT”

İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ziyaret ettikleri esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar dileyerek hasbihal etti. Genel İktidar temsilcileri, “Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına sorumluluk düşen salgın döneminde, tedbirlere daha da uyarak esnafımızın üzerindeki yükü azaltmak için hep beraber, daha çok gayret etmeliyiz ve edeceğiz de inşallah. Hep beraber başaracağız!”

YORUM YAP