Hasan Akgün’den Balcıoğlu’na ziyaret

Hasan Akgün’den Balcıoğlu’na ziyaret

8.05.2024 10:34:28

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yakın kurmayları ile birlikte önce Çatalca sonra da Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu ziyaret etti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret, dostane bir atmosferde gerçekleşti.
Ziyaret sırasında Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, misafirlerini belediyede ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek Hasan Akgün'e teşekkür etti. Her iki belediye başkanı da böyle karşılıklı ziyaretlerin belediyeler arasındaki dayanışmayı ve iş birliğini güçlendirdiğini vurguladı.
AKGÜN: SÜREKLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ
Hasan Akgün, “Silivri Belediye Başkanı sevgili kardeşim Bora Balcıoğlu'nu, Grup Başkan Vekilimiz Murat Erçağ ve meclis üyemiz Hakan Çebi ile birlikte makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Ülkemizin içinde bulunduğu ağırlaşan ekonomik koşullar sebebiyle belediyelerin bugünkü durumunu istişare ederek sürekli olarak fikir alışverişinde bulunmak üzere karar aldık” ifadeleri ile Silivri ziyaretini paylaştı.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve iş birliği mesajlarıyla son buldu.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP