Çolak, önemli gün ve isimleri andı

Çolak, önemli gün ve isimleri andı

8.05.2024 10:32:20

CHP Grubu adına Mayıs Meclisinde söz alan Önder Çolak, önemli günleri değerlendirdi.

CHP Grup Sözcüsü Önder Çolak tarafından Silivri Belediyesi'nin düzenlediği Mayıs ayı meclis toplantısında, önemli günler ve etkinlikler ele alındı. Toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına konuşan Çolak, çeşitli kutlamalar ve anma etkinliklerine vurgu yaptı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlandığına dikkat çekilen konuşmada, Silivri Belediye Başkanı ve çalışanlarına bu anlamda çabaları için tebrik etti. Çolak, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın önemi ve tarihçesi hakkında bilgi verdi, işçi hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi adına yapılan mücadeleleri vurguladı, 1 Mayıs'ın ülkemizde de coşkuyla kutlandığı ifade etti. Trafik ve İlk Yardım Haftası, İş Güvenliği Haftası, Hıdrellez Şenlikleri, Anneler Günü, Hemşireler Haftası, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi önemli günleri de değerlendirildiği konuşmasında Çolak, toplum için taşıdıkları anlam ve önemi vurguladı.
Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilk seçim süreci ve sonrasında yaşananlar ile ilgili hatırlatmalar da yapan Çolak, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan, Yusuf Aslan ve Türkan Saylan gibi önemli isimleri andı, onların mirasının önemi ve değerini vurguladı.
Seda ŞİMŞEK

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Hasan Akgün’den Balcıoğlu’na ziyaret

YORUM YAP